kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Seren kendine bir baksın!

* Seren Serengil'e neden dava açtınız? Seren Serengil'i çok iyi tanımam. Yıllar önce klip çekimi yaptığım evin sahibi o, ben ve eşi Musa birlikte bir kahve içtik o kadar. Onun dışında asla biraraya gelmedik. Ama benim için sürekli olarak gereksiz yorumlarda bulundu. Sezin ile çok samimi olduğuna dair açıklamalar yaptı. Ben 5 yıldır hiç yanyana görmedim onları. Üstelik Mehmet Ali Erbil'in doğumgününde Seren yoktu! Sonra da çıkıp benim hakkımda ekranda ahkam kesiyor. Önce herkes kendine bir dönüp baksın.
* Televizyondan bu yorumlarını izlediğinizde ne yaptınız? Eşi Musa'nın telefonunu bulmaya çalıştım. O bir bayan; söylecekleri bir yere kadar. Ona bir tek cevabım oldu. Benim hakkımda "Alaturka şarkı söyleyenler beni bir yerlerinden anlıyorlar" dedi. Benim tek söylediğim "Ben seni bir yerimden anlamadım ama bir yerimle gülüyorum" oldu. Seren hakkında bir daha yorum yapmayacağım. O da artık benim hakkımda yorum yapamayacak. Tedbir kararı koyduracağım.
* Bundan sonra hakkınızda her konuşana dava mı açacaksınız? Evet bundan sonra kendimi yıpratmayacağım hukuksal yollarda bulacağım çözümü..