kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sezin hep 'bitsin' diyordu sonunda 'peki' dedim!

* Bu ayrılık kararını sizin aldığınız söyleniyor. Doğru mu bu? Böyle bir şey yok! Üstelik bu karar bir ay öncesine dayanıyordu. Biz ne zaman tartışsak, Sezin sürekli bana "O zaman bu ilişki bitsin" diyordu. Ben de "Saçmalama böyle bir şey söz konusu olamaz" diyordum. Ama son kavgamızda yine bana "Bitsin o zaman" dediğinde, ben de "Peki bitsin artık" dedim ve geri adım atmadım.

EVDE EVLİLİK PROVASI YAPARDIK

* Sizi 'yeter artık' noktasına getiren neydi? Her kavgada 'bitsin' lafını duyuyordum. Benim de bir huyum vardır, biterse biter! Geri adım atmam. Sonra Mehmet Ali Bey bize geldi, konuştuk. Ama beni çok kıran bir şey daha oldu. Bir röportajında "Aslında ben Alişan'ı hiçbir zaman istemedim. Kızım istediği için ailece onayladık" dedi. Demek ki, bana yalan söyledi. Ben bir kez olsun onlara saygısızlık yapmadım. Beni istemediklerini başta da söyleyebilirlerdi, sever gibi görünmelerine gerek yoktu.
* İddialar, sizin ailenizde çıkan sorunlar yüzünden bu ayrılığın kaçınılmaz olduğu yönündeydi... Bu nişan ve evlilik olayında annem onca kavgamıza şahit olup bana çok destek olmuştur. Bana sürekli olarak, "Oğlum kızgınlıkla ani kararlar verme, bir kez daha düşün" dedi. Ama son kavgada 'bitsin' dedikten sonra 'Sen bilirsin' deyip geri çekildi. Kimin kimi istemediği Erbil'in sözleriyle ortaya çıktı.
* Birlikte oturacağınız evin eşyalarını satmak için müşteri aradığınız söyleniyor doğru mu? Bu bir şaka! Yakın dostlarımın bana takılmasıyla çıktı ortaya bu konu, evde duruyor her şey. Onları düşünmüyorum bile. Çünkü biz evlilik tarihimiz yaklaşırken Sezin ile eve gidip oyunlar oynadık. Evlilik provaları yapıyor, evcilik oynuyorduk. Beni üzen; olayların seviyeli başlayıp seviyeli bitmeyişi. Sonradan ne oldu da bana haksız yere saldırıldı anlamadım.
* Bu olaylardan sonra Sezin ile hiç konuşmadınız mı? Hayır, ne o beni aradı ne de ben onu. Bu olayların buraya gelmesi, bir anda hedef noktası olmamın tek nedeni var; o da Seda Sayan ile Demet Akalın'dır. Çünkü M. Ali Bey, Seda Sayan ile konuşmuyor. Ben Seda Sayan'ın programına konuk oldum, ardından ikinci düşmanı Demet Akalın ile program yapıyor olmam çok büyük bir gerginliğe neden oldu. Sanki ben Sezin ile ayrıldıktan sonra Mehmet Ali Bey'in konuşmadığı herkesle işbirliği yapıyormuşum gibi algılandı. Oysa ki, öyle bir şey yok!