kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Filmde rol alan oyunculardan Alp Kırşan, Okan Karacan ve Paşhan Yılmazel kutlama pastasını birlikte kesti.

Karacan: Psikolojik destek alıyorum!

İlker GEZİCİ MAGAZİN
Çekimleri yeni biten 'Çılgın Dersane 2'nin yemeğine katılan oyuncu Okan Karacan, uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınmasını 'talihsizlik' olarak yorumladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Karacan: Psikolojik destek alıyorum!
Başrollerinde Cüneyt Arkın, Okan Karacan, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, gibi isimlerin rol aldığı, yapımcılığını Aksoy Film'in üstlendiği 'Çılgın Dersane 2' filminin çekimleri tamamlandı. 21 Mayıs'ta başlayan çekimlerin bitmesini kutlamak için önceki akşam Levendiz Meyhanesi'nde bir araya gelen film ekibi felekten bir gece çaldı. Hande Ataizi, Tuba Ünsal ve Mehmet Aslan'ın da rol aldığı ilk filmin iyi seyirci toplamasından sonra filmin devamını çekmeye karar veren yapım şirketi, ikinci filmde genç şarkıcı Berksan ve ilk oyunculuk deneyimini yaşayan şarkıcı Sibel Tüzün ile çalıştı.

GECEDE KENDİNİ AKLADI
Geçen mayısta uyuşturucu kullandığı ve uyuşturucu satın aldığı çeteye müşteri temin ettiği iddia- sıyla gözaltına alınan Okan Karacan, serbest bırakılışının ardından gecede kendini akladı: "Oto tamircisine gitmiştim; oradaki arkadaş telefonumla o malum konuşmayı yapmış. Olay üzerime kaldı. Ben sigara bile içmiyorum. Uyuşturucu da hiç kullanmadım!" Psikolojik destek aldığını itiraf eden ünlü şovmen, kendisine bu kötü günlerinde ailesinin dışında en çok Cüneyt Arkın'ın destek oldu- ğunu anlattı.