kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

80 metrekare ev 80 bin YTL'ye satılıyor

21.06.2007
Önay Grup tarafından inşa edilen ve iki farklı daire seçeneği bulunan Esenbahçe Konutları'nın büyüklükleri, 80 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
80 metrekare ev 80 bin YTL'ye satılıyor
Önay Grup tarafından Esenyurt beldesinde hayata geçirilen Esenbahçe Konutarı 14 bin 375 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 451 konut, 13 depolu dükkan ve 3 bin 500 metrekarelik ticaret bloğundan oluşan Esenbahçe Konutları'nda 2+1 ve 3+1 tiplerinde iki farklı daire seçeneği mevcut. Projedeki konutların büyüklüğü ise 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Tek giriş kapısı
TSE ve 2006 deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan projede ısı ve ses yalıtımı, dairelerde doğalgaz ile ısıtma, sıcak su, panel radyatörlü ısıtma sistemi bulunuyor. Projede ayrıca merkezi su deposu, su yumuşatma ve filtrasyon sistemi, ortak alanlarda asansörler ve kapalı otoparklarda merkezi jeneratör üniteleri mevcut. Merkezi dijital uydu yayınıyla görüntülü interkom tesisatı ve doğalgaz yangın, elektrik güvenlik alarm sisteminin de yer aldığı Esenbahçe Konutları'nda güvenlik unsuru üst düzeyde. Projenin tek bir giriş kapısı var ve otoparklara da tek bir kontrol noktasından giriş çıkış yapılıyor. Site sakinlerinin yararlanabileceği sosyal alanlar arasında ise yürüyüş parkları, 2 adet çocuk oyun alanı, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, ve kafeteryalar bulunuyor.