kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aslı Çetiner - Levent Kırca

Aslı Hanım'a karşı haksızlık yapıldı!

BÜLENT İPEK MAGAZİN
İLİŞKİLİ HABERLER
Aslı Hanım'a karşı haksızlık yapıldı!
Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen usta oyuncu Levent Kırca, Oya Başar'dan boşandıktan sonra; adının ilişki söylentilerine karışmasından yana hayli dertli. Bir süre önce yaptığı "Hayatımda biri var" açıklamasının, ciddiye alındığını belirten Kırca, "Bütün bunlar o yüzden başıma geldi. Aslı Çetiner ile birlikte olmadım, sadece arkadaşız" dedi.

MONTAJ YAPMIŞLAR
Eski eşi Oya Başar'la ilgili sorulardan kurtulmak için "Benim bir sevgilim var" dediğini belirten Levent Kırca,"Daha sonra bu son söylenti ortaya çıkınca eski konuştuklarımı birleştirip, bir bağlantı yaptılar. Özel hayatımla ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Daha önceki açıklamalarıma montaj yapılmış" dedi.

KÖTÜ DURUMA DÜŞTÜ
Adının birlikte anıldığı Aslı Çetiner'in, bu söylenti sırasında eski eşi Tahsin Çifkurt'la evli gibi gösterilmesine de kızdığını belirten Kırca, şunları söyledi: "Kendisi benim arkadaşımdır. Tiyatroda da beraber çalışıyoruz. Kadıncağız kötü bir duruma düşürüldü. Oysa ikimiz de duluz. Böyle bir ilişki olsa, bundan daha doğal ne olabilir ki? Kadıncağız evliyken benimle ilişki yaşamış gibi anlatıldı. Bu hiç hoş birşey değil. İşin başka tarafı; o hanımın kocası benim yakın arkadaşım!"