kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Göbek taşına uzanan oyunculara tellaklar krallara layık bir masaj yaptı.

'Avrupalı'nın İstanbul turu Türk hamamında başladı!

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Cem Davran, Yasemin Kozanoğlu ve Sema Öztürk'ün başrolleri paylaştığı 'Avrupalı' filminin hamam sahneleri önceki gün Cağaloğlu Hamamı'nda çekildi. Hamama giren oyuncular, çekim boyunca buram buram terledi..
Genç oyuncu Doğa Rutkay'ın "Sevişme sahnesinde oynamam"diyerek, rol almaktan vazgeçtiği 'Avrupalı' adlı filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Davran, Yasemin Kozanoğlu ve Sema Öztürk'ün başrol oynadığı 'Avrupalı' filminin oyuncu kadrosu; önceki gün Cağaloğlu Hamamı'nı ziyaret etti. Davran'ın, Avrupa Parlamentosu'ndaki bir Türk parlamenteri canlandırdığı 'Avrupalı' filminin yabancı konuklarını gezdirme sahneleri; hamamda başladı.

GÖBEK TAŞI DOLDU
Rolü gereği, Avrupalılar'a İstanbul'un güzelliklerini tanıtmak için kolları sıvayan 'Avrupalı' Cem Davran; konuklarını ilk olarak Cağaloğlu Hamamı'na götürdü. Oyuncuların peştemallarına sarınıp, göbekler attığı, mermer göbek taşında tellaklara masaj yaptırdığı çekimler, hayli neşeli geçti. Yasemin Kozanoğlu, Sema Öztürk, Eva Maya ve İlknur Soydaş, bol sulu çekimlerin ardından "Hamama giren terler sözü ne kadar doğruymuş" diye birbirlerine takıldı.

KADRO KALABALIK
İrfan Tözüm'ün yapımcısı olduğu 'Avrupalı'yı Ulaş Ak yönetiyor. Filmde diğer rolleri; Eva Maya, Murat Soydan, Kuzey Vargın, İlknur Soydaş, Osman Tamburacı, Ceyhun Yılmaz, Aykut Öğüt, Esra Gerçekoğlu ve Aydemir Akbaş paylaşıyor. 'Avrupalı'da bir Türk ailesi ile Yunan ailesi arasında yaşanan, çatışma ve duygusal ilişkiler üzerinden, Türkiye'nin Avrupalılık macerası işleniyor.
Haberin fotoğrafları