kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Paris özgür

45 günlük cezası iyi hal nedeniyle yarıya indirilen Paris Hilton, önceki gece serbest bırakıldı. Annesi Kathy ve babası Rick Hilton'un cezaevinin kapıda beklediği sosyetik güzeli, geniş bir medya ordusu ve hayranları karşıladı..
Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, 3 haftalık cezasını tamamlayarak cezaevinden çıktı. Ehliyetine el konulduğu halde araç kullanırken yakalanan ve 45 gün hapis cezasına çarptırılan 26 yaşındaki Hilton, Lynwood'daki hapishaneden iyi hal nedeniyle erken tahliye edildi. Hilton'un hapis cezası ve cezaevindeki her dakikası, günlerdir dünya medyasını meşgul ediyor. Hapise girmeden önce her yaptığıyla olay olan Paris Hilton, hapisteyken bile sürekli gündemde kalmayı başardı. Hilton, son olarak 3 Haziran'da MTV Sinema Ödülleri'nde basının karşısına çıktıktan sonra cezasını çekmek için hapse girmişti. İlk günlerinde sürekli ağlayan, yemeden içmeden kesilen Hilton, annesiyle telefonda konuşarak moral bulmaya çalışıyordu.

HAPİSTE 5 KİLO BİRDEN VERDİ
45 günlük cezası 23 güne indirilen Hilton, hapisten çıktığında geniş bir medya ordusuyla karşılandı. 200'den fazla gazeteci, sosyetik güzelin hapisten çıkmasını canlı olarak yayınladı. Annesi Kathy Richards Hilton ve babası Rick Hilton'ın kapıda karşıladığı genç kadın, bir hayli bitkin görünüyordu. Krem rengi bir ceket giyen ve saçlarını ören Hilton'un hapisteki süre içinde yaklaşık 5 kilo verdiği belirtildi.

DAKİKALARCA AĞLADI
Dışarıya adım atar atmaz binlerce flaşın patlamasıyla şaşkına dönen 26 yaşındaki güzel yıldız, ailesine seslenerek onları görmeye çalıştı. Annesi Kathy Hilton ile dakikalarca kucaklaşan Hilton, gözyaşlarına hakim olamadı. Hilton'u binlerce hayranı da bu zor gününde yalnız bırakmadı. Genç kadın, hayranlarına kendisi için ettikleri dualar nedeniyle teşekkür etti. Bu arada 'Paris!' çığlıkları arasında arabasına binen sosyetik güzelin, cezaevi anıları için bazı medya kuruluşlarından çok yüksek miktarlarda para istediği öne sürülüyor. Hilton'la röportaj yapabilmek için sıraya giren medya kuruluşları, Paris'i Larry King'e kaptırdı. King'in Hilton'a 1 milyon $ ödediği bile iddia edildi. Hilton bu akşam King'in konuğu olacak. Öte yandan Hilton 2009 mart ayına kadar direksiyon başına geçemeyecek. Genç kadın; mahkeme kararıyla verilen kamu hizmeti cezasını eksiksiz yaparsa, bu ceza 1 yıla inecek. Hilton hapishaneden çıktıktan sonra ailesiyle birlikte büyükannesi ve dedesinin Beverly Hills'te bulunan malikanesine gitti.
Haberin fotoğrafları