kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Amerika'nın aradığı kayıp kadın, ölü bulundu

Yeni Haber
Yaklaşık bir hafta önce ansızın ortadan kaybolan 9 aylık hamile kadının cesedi bulundu.

Tüm Amerika'nın 10 gündür aradığı 9 aylık hamile kadın karnındaki bebek ile birlikte ölü bulundu. Cesedin bulunmasının ardından, 2 yaşındaki erkeğin ve anne karnındaki kız çocuğun babası olan, polis memuru Bobby Cutts Jr. tutuklandı.

13 Haziran'da ansızın kaybolduktan sonra TV bültenlerinden ilk haber olan tüm ABD'nin aradığı ve 3 Temmuz'da doğum yapması beklenen Jessie Marie Davis'in cesedi evlerine yakın bir parkta bulundu. Kadının ve bebeğin ölümünden, kadının ayrı yaşadığı erkek arkadaşı polis memuru Bobby Cutts Jr. sorumlu tutuluyor. Pazartesi mahkemeye çıkarılması beklenen Cutts Jr.'un iki cinayetle suçlanacağı belirtiliyor.

Cesedin bulunmasının ardından talihsiz kadının ailesi ortalıklarda görünmezken Jessie Davis'in annesi Patricia Porter geçen hafta CNN'e yaptığı açıklamada Bobby Cutts Jr.'dan şüphelenmediğini söylemiş, ancak bu sabah yine CNN'e yaptığı açıklamada fikirlerinin değiştiğini dile getirdi.

Geçen hafta içinde polisler, Cutts'ın evini iki kez aramış ve evden içinde ne olduğu açıklanmayan torbalar çıkarılmıştı. Hamile kadını arama çalışmaları, Davis'in annesi Patricia Porter'ın kızının evine gidip 2 yaşındaki torunu Blake'i evde yalnız bulmasıyla başlamıştı. Bobby Cutts Jr.'un oğlu olan Blake, anneannesine, "Anne ağlıyordu. Anne masayı kırdı. Anne battaniyenin içindeydi" demişti. Polisler de evdeki mobilyaların ve lambanın kırık olduğunu tespit etmişti.

(ANKA)