kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan'dan 'hayır' cevabı alınca kızı Zeyno ile yapacağı Amerika tatilini bir süre ertelemek zorunda kaldı.

Tatil planımda sen yoksun

Tamer Karadağlı; eski eşi Arzu Balkan'a kızları Zeyno ile ABD'de tatil yapmayı teklif etti. Cevap sertti: Kızımızla tatil yapabilirsin, benimle asla!..
Hayalleri suya düştü!
Kızı Zeyno ile Amerika'da tatil yapmak isteyen Tamer Karadağlı'nın planını eski eşi Arzu Balkan bozdu! Deniz Uğur'la ilişkisi ortaya çıkınca Balkan'dan boşanan Karadağlı, kızıyla tatil planına eski eşini de dahil etmek istedi. Ancak Arzu Hanım, teklifi reddetti: Biz ayrıldık; kızımızla istediğin kadar vakit geçirebilirsin ama benim tatil programımda sen yoksun!

Eski eşli tatil modası!
Arzu Balkan, Karadağlı'nın 'birlikte tatil' teklifine 'hayır' cevabı vererek 'ayrılsak da beraberiz' diyen ünlüler kervanına katılmamış oldu! Demi Moore'un, eski eşi Bruce Willis ve yeni sevgilisi Ashton Kutcher'la birlikte tatil yapması olay olmuştu. Hülya Avşar da eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç'la tatilde aynı otelde kalarak dikkatleri üzerine çekmişti!