kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çağla Şikel kendisine 'seksi kadın' denmesini istemiyor: Bazı kadınların seksi olmak için bir şey yapmasına gerek yok. Gisele Bundchen dursa yetiyor ama ben öyle değilim. Bir enerjim, imajım var ve bunun da seksi değil farklı ve egzotik olduğunu düşünüyorum.

Yeni bir erkek arkadaşa tahammülüm yok!

'Cennet Mahallesi'nin 'Sultan'ı ve podyumların gözde mankeni Çağla Şikel alışkanlıklarına çok bağlı olduğunu söyledi: Yeni bir erkeği tanımaya ve kendimi anlatmaya asla tahammülüm yok. Seviyor muyum, seviyorum! Hayatımdaki adam buysa tamamdır!..
Şarkıcı Emre Altuğ ile beraberliğini uzun süre gizli kapaklı yaşayan Çağla Şikel, "Benim yaşadığım şeyin yanında sevgi çok basit kalıyor. Daha önce başkasına da aşık oldum ama şu anda yaşadığım başka bir şey" dedi. Arena dergisinden Zuhal Hamzaoğlu'na röportaj veren Şikel, karakteri ve ilişkisine dair merak edilenleri ilk kez anlattı.

* Uzun zamandan beri ekranda bir çingeneyi canlandırıyorsunuz. Siz de romanlar gibi göçebe ruhlu musunuz? Asla değil, göçebelikle alakası yok benim ruhumun. Hiç öyle sürekli başka yerlere gitme arzusu falan duymadım ben. Mesela ailemle yaşıyorum, ayrı yaşamayı hiç düşünmedim bile.

* Ailenin asi kızı değilsiniz yani... Hayır ama şu anlamda bir asiliğim var; sen bunu yapıyor musun, ben yapmam!

* Farklı olmak adına bir tercih mi bu? Hayır, sadece başkalarının yaptığını, dediğini yapmamak. O an gerçekten istemesek de yapılması şartmış gibi davranılan, klişeleşmiş şeyleri sevmiyorum.

* Peki kişisel olarak klişeleştirdiğiniz şeyler, alışkanlıklarıniz yok mu? Alıştığım şeylerden vazgeçmeyi seven biri değilim açıkçası. Bu bir sevgili de olabilir, dört elle sarıldığım işim de! Hatta bir ayakkabım bile olabilir. Zorlanıyorum ve sevmiyorum vazgeçmeyi.

İSTESEM DE SARHOŞ OLAMIYORUM

* İlişkilerinizi de zor mu bitirirsiniz? Aslında bu, vazgeçmeme durumumu en iyi açıklayabileceğim örnek. Benim yeni bir erkek arkadaşa tahammülüm yok mesela! Yeni birini tanımaya, kendimi anlatmaya asla tahammülüm yok. Seviyor muyum? Seviyorum... Benim hayatımdaki adam buysa tamamdır. Bu, arkadaşlarım için de geçerli.

* Özel hayatınızda da iş ortamındaki gibi disiplinli olmayı sürdürür müsünüz? Evet, bazen bu konuda sıkıntı duyuyorum. 'Acaba kendimi çok mu kasıyorum' diye düşünüyorum ama alıştım galiba. Benim hayatımda her şey sinir bozucu derecede programlıdır. Bazen "Heeyt" deyip, içimden ne geliyorsa onu yapayım diyorum ama asla yapamadım. Sarhoş bile olamıyorum! "Çıkalım bu gece, çok içip dağıtacağım" diyorum ama iki kadehten sonra hemen su içmeye başlıyorum.

EMRE BENİ HİÇ SIKICI BULMUYOR

* Peki ilişkilerinizde sizi en çok ne sinirlendirir? Bana güvenilmediğini hissettiğimde çok sinirleniyorum. Çünkü ben hissettiklerimi karşımdakine çok net ifade ederim. Buna rağmen bana güvenmiyorsa, canım sıkılıyor.

* Nasıl bir sevgilisiniz? Bilmiyorum ama bir gün bunu sordum Emre'ye; sıkıcı ya da sıkıntı verecek biri olmadığımı söyledi. Ben de sıkıcı olmadığımı düşünüyorum.

* En sevdiğin defonuz ne? Çok takıntılıyım. Vazgeçemediğim şeyler bazen sinirimi bozuyor ama yine de o halimi seviyorum. Bir de biraz fazla bencil olabiliyorum zaman zaman; hatta aleni bencil olduğum söylenebilir!
Haberin fotoğrafları