kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Çağan Irmak

Çağan Irmak'ın çıtırları

Mehmet ÇALIŞKAN- MAGAZİN
Irmak'ın ilk sinema filmi 'Bana Şans Dile', çekildikten 6 yıl sonra eylülde vizyona girecek. Filmde Deniz Uğur, Melisa Sözen ve İsmail Hacıoğlu'nun da çıtır halleri görünecek!..
Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın 6 yıl önce çektiği ilk sinema filmi, 28 Eylül'de gösterime girecek. 5 yıl önce sadece İstanbul Film Festivali'nin özel gösteriminde izleyiciyle buluşan 'Bana Şans Dile'; başrol oyuncuları Deniz Uğur, Melisa Sözen ve İsmail Hacıoğlu'nun ilk filmleri olarak da dikkat çekecek.

YAPIMCISI ARA VERDİ
Çağan Irmak'ın 31 yaşındayken yönettiği filmde; Deniz Uğur 27, Melisa Sözen 17, İsmail Hacıoğlu ise 16 yaşındaki halleriyle yer alıyor. Yapımcı İrfan Tözüm'ün sinema sektörüne kişisel nedenlerle ara vermesi yüzünden 6 yıldır seyirciye ulaşamayan filmi, aslında birçok meslektaşı almak istemişti. Ama filmi elinden çıkarmayan Tözüm, sektöre geri döner dönmez ses kayıtlarını yenileyerek, 'Bana Şans Dile'yi nihayet vizyona sokmaya karar verdi.

GENÇLİK GERİLİMİ

28 Eylül'de, 150 sinemada birden gösterilecek olan 'Bana Şans Dile'nin senaryosu; öğrencilerin anlattığı gerçek olaylardan yola çıkılarak Çağan Irmak tarafından yazıldı. Aksiyon-gerilim tarzı filmde; aile içi şiddet, sevgisizlik, iletişimsizlik ve gençlerin karşılaştıkları sorunlar anlatılıyor. Filmin oyuncuları arasında; Nilgün Belgün, Volkan Severcan, Rıza Kocaoğlu, Aysun Metiner ve Levent Sülün de yer alıyor.
Haberin fotoğrafları