kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kağıthane'de taciz

Yeni Haber
Kağıthanede, 7 yaşındaki H.I. isimli kız çocuğuna ellerini, ayaklarını, gözünü ve ağzını koli bantı ile bağladıktan sonra tacizde bulunduğu ileri sürülen Sinan T. isimli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre Kağıthane Sanayi Mahallesi sakinleri, gelen çığlık sesleri üzerine bir iş yerinin kapısını kırarak içeri girdiklerinde elleri, ayakları, gözleri ve ağzı koli bantı ile bağlanmış 7 yaşındaki H.I. ile karşılaştı. Küçük kızın ağzındaki koli bantını açmaya başararak çığlık atması sonrası kendisini bulan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma kapsamında önce kız çocuğunun bilgisine başvuruldu. H.I.'nın, kendini koli bantıyla bağlayan kişinin, kilotunu da çıkardığını söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine polis, H.I.'nın bulunduğu dükkanın sahibi Sinan T.'yi gözaltına aldı. Sinan T.'nin, ifadesinde pencere ve oto camlarına film takma işi yaptığını, evli ve 13 yaşında bir oğlu olduğunu söylediği öğrenildi.

Hakkındaki suçlamalar karşısında H.I.'yı işyerindeki bilgisayar ile oynaması için çağırdığını belirten Sinan T.'nin, çok alkollü olduğu için olanları tam olarak hatırlayamadığını söylediği ileri sürüldü. Sinan T., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Beyoğlu Adliyesine çıkarıldı.

(AA)