kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
* Sizin eşiniz ve çocuğunuzla birlikte çekilmiş olan fotoğraf, eşinizle yeniden evleneceğinizi söylemeniz ve İclal Aydın'ın da 'Aldatıldım' demesi... Hiçbiri doğru değil.

* Nedir olayın doğrusu? Biz sokakta yürürken genç bir çocuk fotoğraflarımızı çekti. Ondan sonra koşarak gitti. Sonra da herhalde şefinden 'aferin' almak için benim ağzımdan bazı sözler aldığını söylemiş. Ayrıca tanıdığım kadarıyla İclal Aydın öyle şeyler söylemeyecek kadar özgüvenli bir insan. Zaten söyledi yazısında, "Bu sözler röportajı yapan kişinin kişisel yorumlarıdır" dedi.

* Peki ya "Üçüncü kadın olmak istemedim" sözleri, var mı öyle bir şey? Hayır öyle bir şey de yok. İclal'in de öyle bir şey demiş olabileceğine ihtimal vermiyorum... Benim sözlerimin gazetelerde kısaltılarak ne hale geldiğini bildiğim için onun sözlerinin de ne kadar çarpıtıldığını tahmin edebiliyorum.

* İclal Aydın geçenlerde de şöyle yazmıştı, "Nerede yaşarsa yaşasın bir kadının 'eder'ini erkekler mi belirliyor?" Ne kadar doğru bir söz... Maalesef böyle medya linçlerinde olan hep kadına olmuştur. Erkekler bu işin içinden hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gitmişlerdir. Ben o yüzden tüm bu hikayenin içinde Can'ın (oğlu) ve Lal'in (İclal Aydın'ın kızı) annelerinin üzülmelerine üzüldüm daha çok. Kendim için üzülmeye hakkım yoktu.

* Yasemin Hanım çok mu yaralandı? Çok üzüldü tabii. Böyle şeyleri hiç hak etmiyor. Gazetelerde kendisinden bahsedilmesinden rahatsız olan bir insan... Ve sanatçı da değil. Kendi işinde başarılı olan, tanıdığım en güçlü kadın. Hani bir kere olur, tamam espri der geçersin ama devamlı hale geldiği zaman çok sıkıntı verici bir hal alıyor. Maalesef hep kadınlar yaralanıyor böyle hallerde ve hep kadınlardaki yaralar kalıcı oluyor.

* Yasemin Hanım sizin İclal Aydın'a aşık olduğunuzu anlamış mıydı peki? Bilmiyorum, ben onun adına böyle bir şey söyleyebilme hakkına sahip değilim.

* O gidiş ve dönüşü nasıl kabullendi? Anlıyorum sizi ama buna cevap verebilecek durumda değilim pek.

* Şu anda ilişkiniz iyi ama... Yavaş yavaş yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyoruz.

* Birlikte mi yaşıyorsunuz şu anda? Benim evim var ama çocuğuma bakmak için onların evinde kaldığım oluyor.

* Yani eşinize döndünüz mü? Kendimizi toparlayıp yeniden bir şey kurmaya çalışıyoruz; çok temkinli, acele etmeden, adımımızı sağlam atarak. Yeni hayal kırıklıklarına gücümüz yok. Ama gidişattan umutluyuz.

* Yeniden evlenemeniz söz konusu olacak yani... Evlenmek o kadar önemli bir şey değil. İlla belediyenin şahitliği şart değil!