kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nicole Kidman:

Ünlüler de evrim geçirir!

Herkes gibi Hollywood starları da zaman içinde bambaşka birer insan haline geldi. Marie Claire dergisi haziran sayısında ünlülerin nasıl değiştiğini fotoğraflarla kanıtladı, yaptırdıkları estetikleri bir bir açıkladı..
Nicole Kidman:
Estetikli güzelmiş!
Beyaz ten, narin bir beden, yeşil gözler... Nicole Kidman'ın evrimi; son 15 yıl içinde uygulattığı küçük fakat etkisi büyük bir dizi rötuş sonucu tamamlandı. Kidman, kızıla dönük kumral saçlarını alev rengine dönüştürdü. Ardından burnuna küçük törpülemelerle yeni bir form kazandırdı. Alt ve üst göz kapaklarının birleştiği noktayı gerdirerek, özellikle alt göz kapağı tendonunun sarkması sonucu meydana gelecek deformasyonları engelledi. Çenesini törpületti ve dudaklarını kalınlaştırdı.

Tom Cruise:
Aristokrat oldu

Tom Cruise, kemerli burnunun bugünkü halini alabilmesi için tam üç ameliyat geçirdi. Bunu diş ve gülüş estetiği izledi. Ardından elmacık kemiklerini ve kaşlarını şekillendirdi. Göğüs kafesini genişletme ameliyatından sonra kulaklarına da küçük çaplı bir işlem uygulatarak, yüz simetrisini sağlamlaştırdı. Son günlerde Cruise'un botoks yaptırdığı konuşuluyor.

Penelope Cruz:
Kozmetikli değişim

Madrid'ten Los Angeles'a uzanan kariyeri boyunca Penelope Cruz; ciddi bir evrim yaşadı. Cruz, önce iri dudakları ve göğüsleriyle oynadı. Bir zamanların kısa saçlı Cruz'u 'dişi ilaha' dönüşürken, en büyük yardımcısı kozmetik oldu. Aktrist, kozmetiğe o kadar bağlı ki, evine özel bir bölüm yaptırarak, estetik ameliyatlardan çok bakımın önemini kanıtladı.

Leonardo Di Caprio:
Sonunda erkeksi...

Hollywood'un genç yeteneği, artık yetişkin ve çekici bir aktör... Yüzünde sakal bitmeyen 'bebek yüzlü' sarışının evrimi de diğer birçok starınki kadar çarpıcı... Caprio, imajını tazelemeye kilo alarak başladı. Her gün dört saatini spora ayıran aktör, vücudunu yapılandırdı. Sivri çenesini top sakalla kamufle eden Caprio, artık gayet sert ve hatta haşin duruyor.

Angelina Jolie:
Asiydi güzelleşti

Şaşıracaksınız ama Angelina Jolie, bugünkü görünümünü estetik operasyonlara borçlu değil! Jolie'nin dudakları, burnu, göz kontürleri, hatta dişleri dahi orijinal! Peki geçmişiyle bugünkü görünüm farkının sebebi ne? 32 yaşındaki oyuncu saç rengini siyahtan kestaneye dönüştürdü. Kaşlarını doldurttu. Jolie'ye yakın çevreler onun zayıflamak için haplar kullandığını söyleyedursun, ünlü aktrist şimdilerde kendine Kraliçe Raina'yı örnek alıyor. Aynı saçlar, aynı makyaj hileleri, hatta aynı aktiviteler...
Haberin fotoğrafları