kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Can'la oynarkenkontrollü değilim

* 'Pek çok yazarın hayatı fırtınalıdır' demişsiniz geçenlerde... Evet. Kafalarının içi orman yangını gibi oluyor sanatçıların. Onlardan mazbut bir hayat her zaman bekleyemeyiz. Bence sanatçıların ve yazarların özel hayatlarının bu kadar çok merak edilmesi de anlamlı değil. Sonuçta, iyi ya da kötü, ben bir yazarım. Özel hayatımla gündeme gelmem bana ancak zarar verebilir; okurlar kırılgandır çünkü. Sevdikleri yazarı olmayacak bir halde gördüklerinde bir daha da içlerinden gelmez o kişiyi okumak.

* Şöhretin neden olduğu bir hata yaptığınızı düşünüyor musunuz? Olabilir... Hani Muhsin Bey filminin son sahnesinde Şener Şen'in Uğur Yücel'e bir bakışı vardır. Öfkeyle acıma karışımı... Aynaya bazen öyle bakıyorum işte. Ama kimseye söyleyemediğim ve anlatmayacağım çok daha derin acılarım da var. Nedenlerin bir kısmı oralarda...

* 'Ne gibi?' diye sormamın manası kalmıyor o zaman... Kendi geçmişimden, çocukluğumdan, gençliğimden kalma... Şu anda bunları anlatmaya ne yazarlığım, ne de gücüm yeter.

* Sert ve donuk duruşunuz bundan mı kaynaklanıyor? Öyle mi görülüyorum? Hay Allah çok üzüldüm... İnsan duygularına hakim olmak için farkında olmadan bir kabuk örüyor zamanla.

* Çok mu kontrollüsünüz? Çocuğumla oynarken, okuyup yazarken, film izleyip ağlarken hayır.