kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Paris Hilton; annesi Kathy, babası Rick ve kızkardeşi Nicky ile birlikte Los Angeles'ta dev bir malikanede yaşıyor.

'Anasına bak kızını al' sözü Paris Hilton'un hayatının özü!

Los Angeles Cezaevi'nde hapis yatan Paris Hilton'un şımarıklığını annesinden aldığı söyleniyor. 'House of Hilton' adlı kitabın yazarı Jerry Oppenheimer, "Annesi Paris'e, doğrular yerine ukalalığı öğretti. Yaşadığı tüm skandallar ona annesinden armağan" diyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Anasına bak kızını al' sözü Paris Hilton'un hayatının özü!
Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton bir süredir gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz eylül ayında alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulmasına rağmen yeniden direksiyon başına geçerek kanunlara karşı gelen Hilton, 5 Haziran'da Los Angeles Cezaevi'ni boyladı. Ancak üç gün hapis yattıktan sonra, sağlık sorunları bahane edilerek serbest bırakıldı.

KATHY MAHKEMEDE ŞOV YAPTI
Hilton'un davasına bakan savcı Rocky Delgadillo, polisin aldığı kararın ayrımcılık içerdiğine dikkat çekerek, Paris'in yeniden hapse girmesini sağladı. Daha önce çarptırıldığı 45 günlük hapis cezası 23 güne indirilen Hilton'un 45 günlük cezasını tamamlamasına karar verilirken, genç varis "Bu adil değil" diye bağırıyordu. Annesi Kathy Hilton ise tepkisini, "Ödediğimiz onca paraya rağmen nasıl böyle bir karar verirler?" diye isyan ederek ortaya koyuyordu.

SORUMSUZLUĞU GENETİK!
Hiltonlar hakkında 'House of Hilton' adlı bir kitap yazan Amerikalı gazeteci Jerry Oppenheimer, Fransız 'Paris Match' dergisine verdiği demeçte, Paris Hilton'un şımarık ve sorumsuz tavırlarının genetik olduğunu açıkladı. Paris'in annesi Kathy'nin ukalalığıyla tanındığına dikkat çeken Oppenheimer ekledi:

GERÇEK YÜZLERİNE TOKAT GİBİ İNDİ
"Paris'in annesi her ortamda parasından bahseden biri. Babası Rick ise annesinin kölesi gibi. Bu ikili, küçüklüğünden beri Paris'in hatalarıyla gurur duydu. 2002 yılında porno görüntüleri basına sızdığında büyükbabası Barron Hilton, 'Torunum bizim reklamımızı yapıyor. O çok akıllı bir kız' diyordu. Annesi Paris'e, soyadının her kapıyı açacağı bilincini işledi. Ona doğru ve yanlış arasındaki farkı öğretemedi. Paris'in yaşadığı tüm skandallar ona annesinden armağan! Ama yaşadıkları son olay, 'Hilton' soyadının gücünün her şeye yetmeyeceği gerçeğini bu ailenin yüzüne bir tokat gibi indirdi."
Haberin fotoğrafları