kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Haluk Bilginer, 'kıvrak zekalı menajer Şevket' karakteri için mavi saten takım elbise ile kamera karşısına geçti. ‘Kaprisli assolist Şeküre’yi oynayan Hasibe Eren için abartılı bir kıyafet seçildi.

Reklam dünyasında yeni bir ikili doğdu

GÜNAYDIN
'Avrupa Yakası'nın 'Makbule'si Hasibe Eren ile usta oyuncu Haluk Bilginer, reklamların yeni yüzü oldu. İkili, petrol istasyonu reklamı için Türkiye'yi dolaşacak..
atv'nin kahkaha bombası 'Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Makbule' karakteriyle hayran kitlesini genişleten Hasibe Eren, şimdi de reklam yıldızlığına soyundu. Petrol şirketi Akpet için usta oyuncu Haluk Bilginer'le sevimli bir çift oluşturan Hasibe Eren, 'Assolist Şeküre' karakteriyle beğeni topladı. Sinan Çetin'in yönettiği reklamda kullanılan Ajda Pekkan'ın 'Petr'oil' şarkısı ise Atilla Özdemiroğlu tarafından yeniden aranje edildi.

KAPRİSLERİ BİTMEK BİLMEYECEK!
Reklam filminde, kendisini Madonna zanneden 'kaprisli assolist Şeküre'yi başarıyla canlandıran Eren, bitmek tükenmek bilmeyen kaprisleriyle 'kıvrak zekalı' menajeri Şevket'i çıldırtmaya kararlı! Bir yol hikayesinin konu edildiği reklamda; Eren ile Bilginer'in maceralarına çingene çalgıcılar da eşlik etti. Birlikte Türkiye turnesine çıkan Şeküre ile Şevket'in maceraları; Akpet duraklarında sona erecek şekilde tasarlandı. Şeküre istekleriyle menajerini çaresiz bıraktığı her bölümde çiftin karşısına petrol istasyonu çıkacak.