kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Esin Maraşlıoğlu, genç tasarımcılarla podyuma çıktı.

Esin Maraşlıoğlu genç yetenekleri tanıttı

A La Mode defilelerinin bu yılki üçüncü ayağı, Esin Maraşlıoğlu tarafından düzenlendi. Maraşlıoğlu, kurucusu olduğu Designloft Tasarım Atölyesi'nde görev alan 8 tasarımcı genci moda dünyasının beğenisine sundu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Esin Maraşlıoğlu genç yetenekleri tanıttı
Modacı Esin Maraşlıoğlu, 'Designloft' adlı tasarım atölyesinin lansman defilesini, önceki akşam Maserati A La Mode'07 defileleri kapsamında düzenledi. Bu yılki defilelerin üçüncü ayağını gerçekleştiren Maraşlıoğlu; tasarım atölyesinde görev alan 8 genç moda tasarımcısının 80 parçalık ilkbahar-yaz koleksiyonunu sergileyerek, genç yetenekleri moda sektörü ile buluşturdu. 60'ların işlendiği defilenin koreografisini Uğurkan Erez üstlendi; koleksiyonları Güzide Duran, Çağla Şikel ve Ayşe Hatun Önal gibi ünlü mankenler tanıttı.

DEFİLEYE ÜNLÜ YAĞDI
Les Ottomans Otel'de düzenlenen defileye; Hıncal Uluç, Dilek Hanif, Zeynep Tunuslu, Bahar Korçan, Serdar Bilgili, Demet Akalın, Eda Taşpınar, Ceyla Gölcüklü ve Melis Murathanoğlu gibi ünlü isimler katıldı. Beyaz tuvaleti ve derin göğüs dekoltesiyle göz kamaştıran Esin Maraşlıoğlu, gecenin bitiminde basına el sallayarak teşekkür etti.
Haberin fotoğrafları