kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Osman Yağmurdereli, ruhsatlı bir silahı olduğunu ama onu asla belinde taşımadığını söyledi.

İbo ile birbirimize 'sayın vekilim' diye takılıyoruz

Hülya KARABAĞLI - ANKARA
AKP milletvekili adayı Osman Yağmurdereli, Genç Parti'den aday olan İbrahim Tatlıses'le birbirlerine artık 'Sayın vekilim' dediklerini belirterek ekledi: Sistem müsait olsa Meclis'e bir tek Tatlıses girseydi, Ankara'da güzel günler geçirirdik..
Sanat dünyasının 'baba' lakaplı yapımcısı ve AKP'nin İstanbul'dan milletvekili adayı Osman Yağmurdereli, yakın dostu İbrahim Tatlıses'le birbirlerine 'sayın vekilim' diye takıldıklarını söyledi. Önceki gün AK Parti'nin yeni genel merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Yağmurdereli, İbrahim Tatlıses'in Genç Parti adaylığıyla ilgili şöyle konuştu:

İBO ZOR OLANI SEÇTİ
"Sistem müsait olsaydı, Meclis'e bir tek İbrahim Tatlıses girseydi. Ankara'da güzel günler geçirirdik. Böyle bir sistem yok. Genç Parti'den ya 29-30 kişi girer, ya da hiç giremezler. Allah yolunu açık etsin. Zor bir seçim yaptı. Urfa'dan bağımsız aday olabilirdi. Birbirimize gördüğümüzde ben ona 'sayın vekilim' diyorum; o da bana 'sayın vekilim' diyor." AKP'nin İstanbul ikinci bölgeden 8'inci sırada aday gösterdiği Osman Yağmurdereli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaşanan kavgalarla ilgili de şunları söyledi: "Meclis'te sevgi ve saygı eksikliği var ve bu sevgisizlik çocuklara da yansır. Bizim hayatımızda da sokakta da böyle kavgalar olmuyor. İki şoför birbirine artık yumruk atmıyor. Meclis'teki manzaraya çok tepkiliyim. Yumruk atan ve kavga eden insanlara yazıklar olsun. Meclis'teki kavgaların yanında Hülya Avşar ve Gülben Ergen'in birbirine laf atması zarif kalıyor..."

BEN DÖNEK DEĞİLİM!
Ünlü yapımcı, medyanın kendisine taktığı 'Milli Damat' sıfatını kabul etmediğini belirterek, "Rahmetli babam, Trabzon'dan en yüksek oy alarak Adalet Partisi'nden Meclis'e girdi. Ben kendi işiyle uğraşan bir adamım ama siyasete uzak olmadım" diye konuştu. Osman Yağmurdereli, politik duruşunu da 'milliyetçi- muhafazakar' olarak tanımlayarak şunları söyledi: "Ben dönek değilim. Gazi Eğitim'de okudum. Orada milliyetçiler hakimdi ama milliyetçilik, sadece MHP'de olan bir şey değil ki! Ben Adalet Partisi'nin Gençlik Kolları'ndaydım. Ben, milliyetçi- muhafazakar ve sosyal demokratım."
Haberin fotoğrafları