kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evleri için kesenin ağzını açtılar

Beckham çifti, İngiltere ve ABD'de bulunan saray yavrusu evlerinin dekorasyonu için ünlülerin peşinde koştuğu iki başarılı iç mimarı tuttu..
Önümüzdeki aylarda Los Angeles Galaxy takımında top koşturmaya hazırlanan ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, şu sıralar ABD ile İngiltere arasında mekik dokuyor. Hem İngiltere'deki evlerini hem de Amerika'da yeni satın aldıkları evi dekore ettirmeye başlayan ünlü çift, hiçbir masraftan kaçınmıyor.

TAM BİR YUVA OLMASINI İSTEDİM
Ünlü yıldızların favori iç mimarları Meg Mathews ve Kelly Hoppen ile birlikte çalışan çift, "İlk kez evlerimiz için profesyonel yardım almaya karar verdik" diye konuşuyor. 40 yaşındaki Mathews, çiftin İngiltere'deki evini; Hoppen ise çiftin Amerika'daki yeni evini dekore ediyor. Victoria Beckham, özellikle Los Angeles'ta yaklaşık 20 milyon dolara satın aldıkları yeni evlerine özendiğini söylüyor ve ekliyor: Bu evin çocuklarım Brooklyn, Romeo ve Cruz için tam bir yuva olmasını istiyorum. David ve benim sade zevklerimiz var, evlerimizin ferah olmasına özen gösterdik.