kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"LOST" un finali tatmin edici olacak

Yeni Haber
Milyonları ekrana bağlayan ve gelmiş geçmiş en iyi dizi olarak kabul edilen "LOST"'un yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse dizinin 2010'daki finalinin kesinlikle 'mantıklı' ve 'tatmin edici' olacağı sözünü verdi...
"Kesinlkle kafalarda soru işareti bırakacak bir final olmayacak," diye konuşan Cuse dizinin son 48 bölümünün planını yazarlarla yaptıkları bir mini kamp sırasında hazırladıklarını ve cevaplarla dolu bir üç sezon çekeceklerini müjdeledi.

"LOST", 2010 baharında 48 tane birer saatlik bölümün ardından sona erecek. 48 bölüm 16'şar bölüm halinde önümüzdeki 3 yıla bölünecek. Bölümler her hafta arka arkaya Şubat ve Mayıs ayları arasında gösterilecek.

Lindelof ve Cuse, "Tabi ki de "işte bütün sırlar şunlardır" demek için 48 bölüm beklemeyeceğiz. Fakat şunu da bilmelisiniz ki milyonlarca seyircinin hepsini birden memnun etmek imkânsız. Karakterlerin adadan kurtulmalarını isteyenler ve adada kalmalarını isteyenler halinde iki grup seyirci var. Bunun her ikisi de çok farklı final senaryoları. Fakat bunu önümüzdeki senelerde göreceğiz. Tek söyleyebileceğimiz şu: "Dizi tamamen "mantıklı" bir finalle bitecek. Böyle saçma şey olur mu diye kimse şikâyet edemeyecek," dedi.

"İlk sezon 'adadan kurtarılmayacaklarını' anlamaları, ikinci sezon yeraltında buldukları istasyonda, üçüncü sezon ise 'diğerlerini' tanımakla geçti. Dördüncünün ne olacağını henüz açıklayamayız."