kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şehit kanını 550 milletvekiline değişmeyiz

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bir tek şehidimizin bir damla kanını 550 milletvekiline değişmeyecek kadar bu vatana bağlı bir siyasi partiyiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin yeni genel merkezinin açılış törenindeki konuşmasında son haftalarda artan terör olaylarına ve şehit cenazelerindeki protestolara değindi.

*"Erdoğan: Şehit kanını 550 milletvekiline değişmeyiz" videosunu izlemek için tıklayınız


Açılışın ardından AKP milletvekili adaylarını da tanıtan Erdoğan, konuşmasında bazı siyasi partilerin şehit cenazeleri üzerinden siyaset yaptığını savunarak, "Bir tek şehidimizin bir damla kanını 550 milletvekiline değişmeyecek kadar bu vatana bağlı bir siyasi partiyiz" dedi.

YENİ GENEL MERKEZ AÇILDI

AKP'nin Söğütözü'ndeki yeni genel merkez binası törenle açıldı.
Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta, "Demokratik yaşamımıza, ülkemize, milletimize, inanıyorum ki burada çok daha farklı, anlamlı katkılarda bulunulacaktır" diye konuştu. Başbakan Erdoğan, kurdeleyi keserken de hayırlı olmasını dileyerek "Ya Allah bismillah" dedi.

Bakanlar, milletvekilleri, milletvekili adayları, il başkanları ve çok sayıda partilinin yer aldığı açılışın ardından Erdoğan, genel merkez binasındaki konferans salonunda konuşma yaptı ve AKP milletvekili adaylarını tanıttı.

(ANKA)