kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CHP lideri Deniz Baykal, Şırnak’ta şehit olan er Hasan Güreşen’in Gaziosmanpaşa’daki evini ziyaret ederek kızı Zehra’yı sevdi.

Terör Irak'tan beslendiği için bizi ilgilendiriyor

Şenol ATEŞ/ANKARA
CHP lideri, Başbakan'ın "terörün Irak'tan beslendiği gerçeğini görmezlikten geldiğini" söyledi..
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın sınır ötesi operasyonla ilgili sözlerini eleştirdi. Show TV'de soruları yanıtlayan CHP lideri Baykal, "Başbakan'ın yaptığı değerlendirme onun bu meseleyi hiç kavramamış olduğunu gösteriyor. 'Türkiye'deki teröristlerle mücadele bitti mi sıra Irak'takilerle mücadeleye gelsin' demek Türkiye'deki terörün Irak'tan beslendiği gerçeğini görmezlikten gelmektir" dedi. Baykal, "Irak'taki terör Türkiye'deki terörü beslediği için bizi ilgilendiriyor" diye konuştu. Baykal, camilerdeki siyasi gösterilerin de caminin uhrevi havasına ters düştüğünü ifade etti.

KONSERLİ MİTİNG OLMAYACAK
Bu arada CHP yönetimi, yaz sıcağı nedeniyle geceleri konserli mitinglerle taraftarlarına hitap etmeyi düşünüyordu. Ancak özellikle son günlerde terör olaylarının artması ve üst üste gelen şehit cenazeleri CHP'yi bu fikirden vazgeçirdi. Genel Başkan Deniz Baykal'ın isteği üzerine bu plan rafa kaldırıldı.