kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
24 yaşındaki Gizem Soysallı ile hayatını birleştiren Halit Ergenç’e en güzel düğün hediyesini, hayranı olduğu Sezen Aksu verdi. Minik Serçe kimseye haber vermeden, sürpriz bir şekilde düğüne katıldı.

Gündüz tesadüf akşam sürpriz

Halit Ergenç, hayranı olduğu ama hiç tanışmadığı Sezen Aksu'yu gündüz Kanlıca'da görünce 'fırsat bu fırsat' dedi, düğününe davet etti. Aksu, akşam Ergenç'e sürpriz yaptı..
Ergenç'in mutlu tesadüfleri
'Binbir Gece'nin yakışıklı oyuncusu Halit Ergenç'in hayatında tesadüfler mutlu sonuçlar doğuruyor. Ergenç, 'İlk Aşk' filminin çekimleri sırasında İzmir'de tesadüfen tanıştığı Gizem Soysallı ile önceki gün evlendi. Ergenç için bir mutlu tesadüf de düğün günü yaşandı. Ünlü oyuncu; düğün sabahı hayranı olduğu ancak tanışmadığı Sezen Aksu'yu tesadüfen Kanlıca'da görünce onu düğününe davet etti.

Kimseye haber vermeden geldi
Aksu, Ergenç'in, "Akşam evleniyorum. Sizi de davet etmek isterim" sözlerine kesin cevap vermedi. Ergenç ve Soysallı, Aija Otel'deki düğünlerinde dostlarıyla eğlenirken saat 23.30'da otelin iskelesine bir tekne yanaştı. Davetlilerin şaşkın bakışları arasında tekneden Sezen Aksu indi. Çok mutlu olan Ergenç, Aksu ile eşini tanıştırdı. Minik Serçe çifte mutluluklar dileyip düğünden ayrıldı.
Haberin fotoğrafları