kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Katliam gibi trafik kazası: 7 ölü, 1 yaralı

Yeni Haber
Bolu'da gece saatlerinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre kaza gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine seyreden Tekin Karlı'nın kullandığı 34 LAY 25 plakalı yolcu otobüsü, kavşaktan aniden yola çıkan 14 DZ 292 plakalı otomobille çarpıştı.

Otobüs, çarpışmanın ardından içinde 7 kişinin olduğu öğrenilen otomobili yaklaşık 250 metre sürükledikten sonra ancak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan kişilerin tamamı olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından trafik ve jandarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda ambulans olay yerine gönderildi. Araç içinde sıkışan cesetler, ekiplerin saatler süren çalışmalarının ardından güçlükle çıkartılabildi. Cesetler, ambulanslarla Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"ARAÇ ANİDEN OTOBÜSÜN ÖNÜNE ÇIKTI"

Kazaya tanık olan otobüs yolcuları olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atlatamadı. Kaza anını anlatan bir yolcu, Bolu'da inecek yolcular için otobüsün otobandan kent merkezine yöneldiğini belirterek aniden bir aracın karşı yönden gelerek önlerine çıktığını söyledi.

"YARDIM ÇIĞLIKLARINI DUYDUM"

Kendi yollarına geçen aracın otobüsün altına girdiğini belirten yolcu, otomobilin, metrelerce sürüklendikten sonra alev aldığını kaydetti. Bir başka yolcu ise, "Araçların durmasından sonra kazaya müdahale etmeye çalıştık. Arka koltukta bulunan bir bayanın yardım çığlıklarını duyduk. Ancak aracın hurdaya dönmesi nedeniyle çıkartamadık. Hepsi can verdi" dedi.

ÖLENLERİN 3'ÜNÜN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Bolu'da 7 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı trafik kazasında ölenlerden 3'ünün kimliği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, D-100 kara yolunda otomobille otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerden üçünün, otomobil sürücüsü Fatih Özboyacı (50), otomobildeki Hayriye Türkoğlu (34) ve Özge Özkul (30) olduğu belirlendi. Kazada ağır yaralanan ve Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Adağ'ın tedavisi sürüyor.

AJANSLAR