kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Berna Laçin her türlü bakımını evde yaptığını söylüyor. Kuaföre de boya, röfle ve kesim için gidiyor.

Kızımı da tepeden tırnağa kremlerim

Ne yazık ki, saçımda çok beyaz var. Çok genç yaşta saçım beyazladı. 26 yaşımda saçımı boyamıştım. Saçımın gerçek rengine yani açık kumrala boyatıyorum. Saçım eskiden de yazın açılır sarı olurdu. Şimdi üzerine sarı gölgeler atılıyor...
* Temizliğe düşkün olduğum için mis kokulu ürünlerle yıkanmaya bayılıyorum. İspanya'da bir SPA markası var. Onun ürünlerini kullanıyorum. Banyodan sonra badem yağlı ürünler kullanıyorum. Kızım daha 5 yaşında ama onu da tepeden tırnağa kremlerim. Tabii ağır kremler kullanmam. Onun cildinin de ihtiyacı var. Bütün gün kum, deniz, güneş derken cildi geriliyor. Sürünce 'oh' diyor. Bunun yaşla ilgisi yok. Cilde hep bakmak lazım.

* Güneşe çok çıkmam. Fazla yanık ten sevmem ama öyle peynir gibi de olmamalı... Hafif bir yanıklık olmalı. Bacağı yanık severim. Nasıl olsa bacağıma bir şey olmaz diye bacaklarımı güneşlendiririm. Yüzüme minumum 30, bazı lekelenme olabilecek yerlerime 50, vücuduma ise 20 faktörlü kremler sürüyorum. En çok 15 faktöre kadar inerim. 12.00-16.00 saatlari arasında asla güneşe çıkmam.

DOĞUM GÜZELLEŞTİRDİ
* Hayatımda hiç düzenli spor yapmadım. Genelde vücut yapım sıkıdır. Bu yüzden kilo aldığımda oram buram çıkmıyor. Genel olarak genişliyor ya da daralıyorum.

* Doğumdan sonra kilom daha eşit dağılmaya başladı. Vücudum güzelleşti. Eskiden basenlerimden kilo alırdım, şimdi her yerimden alıyorum. Bir yere gideceksem mutlaka yürürüm. Yazın bisiklete binerim ve yüzerim. Zaten evim 4 katlı, sürekli merdiven inip çıkıyorum. Kızımla koşturuyoruz. Çekimlerde ve sahnede sürekli ayaktayım...

* El-ayak bakımım çok önemli. Haftada bir kez el, iki haftada bir de ayak bakımı yaptırırım. Ürünlerin steril olması çok önemli. Kendi aletlerimle manikürpedikür yaptırırım. Açık renk ojeler sürerim. İlk defa 30'umda elime, 35'imde de ayağıma kırmızı oje sürdüm.

* Normalde makyaj yapmam. Parlatıcı severim. Gün içinde bir tek onu tazelerim. Çantamda makyaj malzemesi taşımam ama göz kremi mutlaka bulundururum. Çünkü çekim zamanı çok ihtiyacım oluyor. Kuruluk hissedince mutlaka sürerim. Hep çok az makyaj yaptım. Çekimlerde de hep kendi makyaj malzemelerimi kullanırım. Hiç ağır profesyonel ürünler kullanmadım.