kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Modacı Hakan Yıldırım’ın atölyesini açarak genç yarışmacılara destek verdiği tasarımları; Güzide Duran, Ece Sükan, Sema Şimşek, Cansu Dere, Selma Ergeç, Tülin Şahin, Pınar Tezcan, Kıvanç Kasabalı ve Birkan Sokullu podyuma taşıdı.

Genç modacılar tasarladı ünlü top modeller tanıttı

Öner ÖNGÜN
İstanbul Tekstil ve İhracatçılar Birliği'nin (İTKİB) tasarım yarışması, önceki akşam en ünlü mankenleri aynı podyumda topladı..
Geleneksel olarak 1992 yılından bu yana düzenlenen İTKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması'nın 16'ncısı önceki akşam düzenlendi. Swissotel'de düzenlenen final gecesinde ödüller sahiplerini buldu. 'Ödül' temalı yarışamada, finale kalan 10 aday arasında birinciliği Deniz Koparal 'Indigo Kadınları' adlı tasarımı ile kazanırken, ikinciliği Rıza Fergana 'Gelinler', üçüncülüğü ise Zeynep Tosun 'Labirent Faresi' adlı tasarımı ile kazandı.

MODAYA YÖN VERENLER GELDİ
Ödül töreninin açılış konuşmasını İTKİB Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun yaptığı ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in onur konuğu olduğu geceye; Türk moda, tekstil ve hazır giyim sektöründe yer alan sanayiciler ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Yarışmanın jüri üyeleri arasında ise, Türk ve dünya modasına yön veren isimler yer aldı: Hüseyin Çağlayan, Ece Ege, Hakan Yıldırım, Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu, Abdullah Kığılı, Mehmet Hotiç, Fransız Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Jean Pierre Mocho, Jean Bousquet, Linda Loppa, Pierre Morriset, Angelo Bruni, Karl Heinz Muller, Gülden Yılmaz, Okan Oğuz, Koray Birand ve İsmail Acar.
Haberin fotoğrafları