kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mezun olan estetik merkezine koşuyor

SEVDİCAN GÜNEŞ SAĞLIK SERVİSİ
Lise sıralarına veda etmeye hazırlanan gençlerin mezuniyet balosu heyecanı, estetik operasyonlarını üç kat artırdı! Bu özel günde kusursuz olmak isteyen genç kızlar ve filinta gibi görünmek isteyen delikanlılar estetik merkezlerinin kapısında sıra oluyor..
Günümüz genç kızları artık mezuniyete estetik yaptırarak hazırlanıyor! Mezuniyet balosu için estetik uzmanlarının kapısını çalan lise son sınıf öğrencisi genç kızlar, en çok göğüs büyütme operasyonu yaptırıyor. Bunu sırasıyla, vücut şekillendirme amacıyla yapılan liposuction ve burun estetikleri izliyor. Mezuniyet balosunda kusursuz görünmek isteyen genç kızların aylar öncesinden randevu aldıklarını açıklayan estetik uzmanları, taleplerin son bir ayda 3 kat arttığını söylüyor. Mezuniyete hazırlanan genç erkekler de estetiğe artık sıcak bakıyor. En fazla burun ameliyatlarını talep eden delikanlılar, jinekomasti (kadın tipi meme büyüklüğü sorunu) için de estetikçilerin kapılarını çalıp, göğüslerini düzleştiriyorlar.

FİLİNTA GİBİLER
Liposuction'a da ilginin hayli fazla olduğunu belirten estetik cerrah Prof. Dr. Nazım Durak; genç erkeklerin mezuniyet balosunda filinta gibi görünmek için bir aydır yoğun ameliyat talep ettiklerine dikkat çekiyor. Balo kadar yaz tatilinin de estetik yaptırmak isteyenleri kamçıladığını belirten Prof. Durak, estetik talebinin erkeklerden çok, genç kızlardan geldiğini de sözlerine ekliyor.