kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Florida Villaları Silivri'ye taşındı

Acar Yapı'nın Silivri'de inşa ettiği Florida Sunset Villaları'nın 32 villalık ilk etabı bu yıl teslim edilecek. 77 villalık projede fiyatlar 30 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya döneminde 250 bin YTL'den başlayacak..
İstanbul çevresinin gelişmekte olan yerleşim bölgelerinden Silivri'de konut arzı devam ediyor. Bölgenin, İstanbul Metropolitan Planlama Merkezi (İMP) tarafından da yeni konut alanları olarak planlanan kesimlerinden 40 bin metrekarelik bir alan üzerinde Acar Holding bünyesindeki Acar Yapı A.Ş, Florida Sunset Villaları isimli bir proje inşa ediyor. Panoramik deniz manzarasına sahip Florida Sunset Villaları 77 adet villadan meydana geliyor.

İlk etap bu yıl teslim
Yaz-kış oturuma uygun olan projenin 32 villadan oluşan ilk etabının bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Son deprem yönetmeliğine uygun şekilde, radye temel üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) deprem uygulama araştırma merkezinin raporu ile inşa edilen projenin ilk etabındaki villalar üç ve dört katlı olarak hayata geçiriliyor. Her birinin 200 metrekare büyüklüğünde bahçeye sahip olduğu villalardan üç katlı olanlar 180 metrekare, dört katlı olanlar ise 250 metrekare büyüklüğünde.