kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yaprak yiyip deniz suyu içerek yaşadı

Nazan ERDEM / MERKEZ
Adana'da 70 metrelik uçurumdan düşen genç kadın, kayalıklar üzerinde 3 gün boyunca ağaç yaprakları yiyip, deniz suyu içerek hayata tutundu..
Adana'da, kamyon şoförü eşi Gündüz Kesici ile geçinemediği için ailesinin yanına dönen ve bir ay önce boşanma davası açan Kezban Bozkur (19), ailesiyle de sık sık tartışmaya başladı. Bu nedenle zor günler geçiren bir çocuk annesi genç kadın, salı günü Karataş ilçesine gitti. Bir süre dolaşan genç kadın, Harbiş Feneri'nin yakınlarındaki kayalıklardan denizi seyretmeye koyuldu. Ancak, bir anda ayağı kayan genç kadın, 70 metrelik uçurumdan düştü. Sağ ayağı dizinden kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç kadın, saatler sonra kendine geldiğinde yerden kalkamadığını fark etti.

YAŞLI ÇİFT GÖRDÜ
Uzun süre bağırıp, yardım isteyen ama sesini duyuramayan genç kadın, sürünerek deniz kenarına gitti ve deniz suyu içip, yaprak yiyerek hayatta kalmaya çalıştı. 3 gün boyunca denizle kumun birleştiği noktada yatan ve deniz suyu içen genç kadını önceki akşam bölgede yürüyüş yapan yaşlı bir çift fark etti. Çiftin ihbarı üzerine durum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı arama-kurtarma ekibine bildirildi. Genç kadın bulunduğu yerden kurtarıldı.