kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Yanlışlıklar Nurgül'ü..

AAAA.. Önüne gelen yazdı. Yıllar önce Pizzaz sayfaları ile bu ülkede "İmaj" eleştirmenliğini başlatan Hıncal konuşmasa olur mu, artık!..
Valla kim sorumlu bilmem.. Ama eleştirilere yürekten katılıyorum.. Nurgül gibi dünya tatlısı kızı, mümkün olan en yanlış giyinme ile yollamışlar Cannes'a..
Düşman ayağa bakar.. En yanlışı o felaket ayakkabı.. Nurgül'ün ayaklarını daha çirkin gösteren bir pabuç yarışma ile seçilse böyle olurdu.. Hadi o zevk meselesi.. Peki, gündüz kısa, gece uzun kıyafetin altına ayni ayakkabıyı giydirmek görgüsüzlük değilse, parasızlık mı?..
Kırmızı halıda yürüdüğü uzun elbise felaket.. Yandaki koltukaltı dekolteden fena halde sarkan bir meme görünüyor.. İmaj maker giydirince bakmamış mı Nurgül'e.. Ya elbise yanlış, ya sütyen.. Genç kız, kırmızı halıya sarkık memeyle çıkarılır mı?..
Gündüz elbisesi kısa, tam dizin üzerinde.. Yanlış demekten dilimde tüy bitti, 30 senedir. İnsan mimarisinin en çirkin yanıdır, dizler ve dirsekler. Dizin hemen üstündeki elbise, kadın vücudunun en çirkin yerini sunar ilk bakışta.. O yüzden akıllı kadın ya mini giyer, ya da hemen diz altı..
Nurgül'e yazık etmişler özetle..