kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Avrupa Konakları' Bahçeşehir'de inşa edilecek

Bemay İnşaat ve TOKİ'nin ortaklaşa yaptığı Avrupa Konakları, 38 villadan oluşacak. Konutlar altyapı sistemi sayesinde akıllı eve dönüştürülebilecek..
Türkiye'de değişen konut kültürüyle apartmanlardan müstakil evlere taşınma trendi, giderek artıyor. Şehir dışlarındaki merkezlerde daha geniş ve yeşil alanlardaki yaşam tercihleri, inşaat şirketlerinin de bu yönde üretime geçmesine neden oluyor. Bu kapsamda villa inşasına hız veren şirketlerin projelerinden birisi de Bemay İnşaat ve TOKİ tarafından yapılan Avrupa Konakları. Butik bir villa sitesi olarak projelendirilen Avrupa Konakları, sekiz tipte yapılacak 38 villadan oluşacak. Bemay İnşaat ve TOKİ ortaklığında yapılan projedeki konutlar akıllı eve dönüştürülebilecek.

Her konuta katlı otopark
Bahçeşehir'de yapılacak villalar, bölgenin rekreasyon alanlarının neredeyse tümünün konutlardan seyredilebileceği şekilde konumlandırıldı. Şelale Parkı üzerinden, gölete ve Bahçeşehir'e hakim bir konumda bulunan villaları diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise, farklı cephe uygulamaları, yapım kalitesi, ithal malzemeler ve akıllı eve dönüştürülebilen teknik altyapısı. Büyüklükleri 308 metrekareden başlayacak villaların her birinin altında, kendilerine ait katlı otoparklar bulunacak. Otoparktan asansörle direk eve çıkılabilecek projeyle, yolda parkeden aracın bulunmaması planlanıyor. Şelale parkı ve gölete hakim bu projede satışlar başladı.

Avrupa Konakları'nın künyesi

* Firma: Bemay İnşaat ve TOKİ
* Yer: Bahçeşehir
* Konut sayısı: 38
* Konut büyüklüğü: 308-597 metrekare
* Fiyat: 427 bin-1 milyon 109 bin dolar
* Tel: (0 212) 232 53 39
Haberin fotoğrafları