kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Jolie: Evlilik yok, daha çok çocuk istiyoruz

Yeni Haber
Angelina Jolie daha çok çocuk ve Brad Pitt'le daha çok vakit geçirmek istiyor: "Hayır, evlenmeyeceğiz, kavga da etmiyoruz, dedikodular da umurumuzda değil."..
Reader's Digest adlı bir televizyon dergisine röportaj veren 31 yaşındaki güzel aktris, Brad Pitt'le aralarının kötü olduğu haberini yalanladı ve "Ailemiz büyüyor ve işimiz dolayısıyla istediğimiz kadar kaliteli vakit geçiremiyoruz. Fakat devamlı kavga ettiğimiz doğru değil," diye konuştu.

Hakkımızda kavga ediyorlar dedikoduları çıkınca ilk sorumuz 'Hangi gazete yazmış? New York Times mı?' oluyor. Eğer değilse zaten endişelenecek bir şey yok demektir.

Geçtiğimiz Mart ayında Vietnam'dan üçüncü evlatlıkları Pax'ı alan çift biyolojik çocukları Shiloh ile beraber altı kişilik bir aile oldu.

Pax'ın geldiği ilk haftalarda film çekimleri yüzünden birlikte vakit geçiremediklerini itiraf eden Jolie 'Pax hala ben ortalardan iki üç saat yok olsam korkup ağlamaya başlıyor. Ama onları bir çizgi film ve koca bir tabak patlamış mısırla bıraktığımızda birkaç saat için de olsa baş başa kalabiliyoruz," diye konuştu.

Daha çok evlatlık almayı ve tekrar doğurmayı düşünüyorum diye konuşan Jolie, 'Pax'ı evlat edindik çünkü Maddox'la birbirlerine benziyorlar. Her ikisi de Asyalı olduğu için aralarında güçlü bir bağ kuracaklarına inanıyorum,' dedi.

Brad Pitt ile kesinlikle evlilik planlarının olmadığını özellikle vurgulayan Jolie evlilik dedikodularına da şu sözlerle cevap verdi: "Her ikimiz de eskiden başkalarıyla evliydik. Biz şu anda sadece ailemize odaklanmak istiyoruz. İkimizde yasal olarak çocuklarımıza bağlıyız. Bundan daha önemli bir bağa gereksim duyacağımızı sanmıyorum."