kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Aysun Kocatepe - Ali Kocatepe - Orhan Gencebay - Sevim Emre - İlhan Şeşen

'Şaibe'ye selam ödüle devam

Öner ÖNGÜN- Özlem AVCI/MAGAZİN
'13. KRAL TV Video Müzik Ödülleri' önceki gece sahiplerini buldu. Demet Akalın'ın hem 'En İyi Kadın Popçu' hem de 'Afedersin'le 'Yılın Şarkısı' ödülünü aldığı törene katılan sanatçılar "Bu sene 'şaibe' yok" dedi..
Yeşim Salkım'ın 8 yıl önce Hilal Cebeci'ye verdirdiği 'şaibeli' ödül açıklamasının ardından; '13. KRAL TV Video Müzik Ödülleri' önceki gece İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yapılan törenle sahiplerini buldu. 15 dalda ödül dağıtılan geceye katılan pek çok ünlü, "Bu yıl adaletli bir dağıtım yapılacağına inanıyoruz" diyerek; 'şaibe' söylentilerinin geçmişte kaldığını vurguladı.

GENCEBAY: SAYILMAK İSTİYORUZ
Demet Akalın'ın 'En İyi Kadın Pop Sanatçısı' ve 'Afedersin' adlı parçasıyla 'Yılın En İyi Şarkısı' ödülünü aldığı gecede; Yeşim Salkım ile Hilal Cebeci'nin kulakları epey çınlatıldı! TSM dalında 'En İyi Kadın Şarkıcı' seçilen Belkıs Özener'in heyecandan fenalaştığı törende; 'Onur Ödülü' alan Orhan Gencebay şunları söyledi: "Ben ve benim gibi emektar arkadaşlar artık bu camiadan ödül değil saygı bekliyoruz. Ben kendimi hala 36 yaşında gibi hissediyorum ama bizler yarışmıyoruz. Sevilmek ve anılmak bizim için yeterlidir."

DARGINLIK SORUNU KONU OLDU
Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Nihat Doğan arasında dargınlık olup olmadığı da gecede en çok merak edilen konular arasındaydı. Kırmızıgül "Kimseyle küs değilim" derken, Alişan ise Nihat Doğan ile dargın olduklarını söyledi. Nihat Doğan'ın, ödülünü alırken sahnede Mahsun Kırmızıgül ile yan yana gelmesi ise; "Kırmızıgül, Alişan'ı kıskandırmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı.
Haberin fotoğrafları