kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Hasankeyf’teki tarihi güzelliklerin büyük bölümünün çok yakında baraj suları altında kalacak olması yöre halkını çok üzüyor.

'Sıla' sayesinde Mardin'de turizm patlaması yaşanıyor

DENİZ AYYILDIZ - GÜNAYDIN
'Sıla' dizisinin Mardin'deki çekimleri, yöre halkının ve turistlerin yoğun ilgisi eşliğinde sürüyor. 4 hafta sonra tatile girecek olan dizinin seti, oyuncularla tanışmak isteyenlerin akınına uğrarken, Mardin'de turizm patlaması yaşanıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Sıla' sayesinde Mardin'de turizm patlaması yaşanıyor
Başrollerini Cansu Dere ile Mehmet Akif Alakurt'un paylaştıkları 'Sıla' dizisi cuma akşamları milyonlarca insanı atv ekranında buluşturmayı sürdürüyor. Sıla ve Boran Ağa arasındaki büyük aşkın, töre ve berdel gibi toplumsal konulara da değinilerek anlatıldığı dizi, atv'ye reyting rekorları kırdırırken, çekimlerinin yapıldığı Mardin'de de turizm patlaması yaşanmasını sağlıyor.

BODRUM'UN TAHTINI SALLIYOR
Dizinin seti, yöre halkı kadar Türkiye'nin dört bir yanından gelen turistlerin de akınına uğruyor. Oyuncularla tanışmak ya da hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler, sette uzun kuyruklar oluşturuyor. Baharın gelmesiyle birlikte İstanbul sosyetesinin de akın etmeye başladığı bölgedeki otellerde boş oda bulmak neredeyse imkansız durumda. Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçılar Sezen Aksu ve Levent Yüksel'in de ziyaret ettiği Mardin; bu yaz Marmaris, Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yörelerinin tahtını sallayacak gibi görünüyor.
Haberin fotoğrafları