kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kadınbudu köfte

Köfteleri tek sıra olacak şekilde bir kaba sıralayın. Domates, zeytinyağı, su, nişasta ve maydanozun yarısını karıştırıp, köftelerin üzerine kaşık kaşık dökün. Hafif ateşte üzeri kapalı olarak 15 dakika pişirin. Kalan maydanozu serpin. İsterseniz halka doğranıp haşlanmış patates veya arzu edilen sebze ile servis yapabilirsiniz.

MALZEMELER 4 kişilik
* 1 küçük paket piliç kadınbudu köfte

* 2 çorba kaşığı zeytinyağı

* 2 adet domates (iri rendelenmiş)

* 1 su bardağı su

* 1 çorba kaşığı nişasta

* 1/2 su bardağı maydanoz (çok ince kıyılmış)