kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Metin Arolat "Tarkan bana güvenir ve klipleri başarılı olur" dedi. Metin Arolat "Tarkan bana güvenir ve klipleri başarılı olur" dedi.

Tarkan kendini bana teslim eder

* Türkiye'de güzel klip çeken isimlerden birisiniz. Ama kapris yapıp, kimseye klip çekmediğiniz söylenir. Hande Subaşı albüm çıkarsa ona klip çeker misiniz? Ben kaprisli değilim!
* Ama insanları peşinizden koşturuyorsunuz. Hiç kimseye klip çekmiyorsunuz! Bu kapris değil bir prensip. Ben reklam filmi çekiyorum ve o arada tanımadığım insanlara klip çekmiyorum. Ben sanat dünyasındaki 3-5 arkadaşıma klip çekerim. Çünkü ben bu dünyanın içinde gözüksem de aslında çok dışında yaşıyorum.

HANDE'YE KLİP ÇEKERİM
* Klip konusundaki prensiplerinizi biraz açar mısınız? Türkiye'deki sanatçıların çoğunu fazla problemli buluyorum. Tarkan Türkiye'nin 'megastar'ı ama; benim setime geldiği zaman sorgu, sual yapmaz. Onun için de Tarkan'a çektiğim klipler başarılıdır.
* Tarkan klip çekimlerinde size teslim oluyor yani... Olmak zorunda çünkü; bana güveniyor ki bana geliyor. Benim o işte iyi olduğumu biliyor. Ama bazı kadın şarkıcıların bütün dertleri; o klipte güzel gözükmektir. Oysa bir klip; insanı güzel göstermek için çekilmez! Hayata uzun vade olarak bakmayan insanlarla çalışmak istemiyorum.
* Tarkan'ın dışında kimlere klip çektiniz? Demet Sağıroğlu'na çektim; bir de Tarkan'ın ricası ile Nalan'a klip yaptım. Ama genelde sadece Tarkan'la çalışıyorum. Eğer Hande Subaşı da albüm yaparsa; ona da klip çekerim. Çünkü Hande, artık canımın parçalarından birisi oldu. Sadece yarışma ile değil; öncesinde de öyleydi.
* Kliplerini yönetmeniz için pek çok ünlü özellikle sizi istiyor değil mi? Evet Türkiye'deki sanatçıların neredeyse yüzde 90'ı, kliplerini benim çekmemi istiyor.