kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Baceoğlu - İbrahim Tatlıses

Seni umutlandıramam hayatımda başkası var

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
Kendisine ilan-ı aşk eden Aysu Baceoğlu'nu 'İbo Show'da ağırlayan İbrahim Tatlıses güzel mankenle aşk yaşamalarının imkansız olduğunu söyledi: Aysu Hanım'ın beni sevdiğini biliyorum ama kendisini umutlandıramam. Çünkü hayatımda başka biri var..
İLİŞKİLİ HABERLER
Seni umutlandıramam hayatımda başkası var
İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show'a bu hafta, ünlü türkücüye ilan-ı aşk eden ve ona attığı aşk mesajlarıyla gündeme bomba gibi düşen manken Aysu Baceoğlu konuk oldu.

O BENİM BACIMDIR
Güzel manken program boyunca Tatlıses'i çok sevdiğini belirtti. İkili, İbo'nun söylediği romantik bir şarkı sırasında dans da etti. Ancak Tatlıses, Baceoğlu ile aşk yaşamasının mümkün olmadığını şu sözlerle dile getirdi: "8 yıl önce Aysu Hanım İdo Müzik'e gelmişti. O zaman bir arkadaşımla aşk yaşıyordu. Ona içimden bir sıcaklık beslemiştim ama örflerimize göre arkadaşımızın yanındaki bayan bacımız olur." Programın finaline doğru Baceoğlu'nun yanına oturarak elini tutan Tatlıses sözlerini şöyle sürdürdü: "Aysu Hanım 3 aydır beni sevdiğini söylüyor. Ben de kendisini sevip sayıyorum. Geçen yaz 'İbo Show'a geldi. Ona 'Esmer güzeli' diye mesaj çektim. O zaman erkek arkadaşı vardı. Ben ona 'Evet' diyebilirim. 'Biraz bekle' de derim. Ama onu umutlandıramam. Benim birlikte olduğum biri var. O yüzden böyle bir şey olamaz."

KISMET DEĞİLMİŞ
Bu açıklamalar üzerine Baceoğlu ise şunları söyledi: "Kısmet değilmiş. Her şeyin hayırlısı! İbrahim Bey'i çok seviyorum ve seveceğim. Bu yüzden de sevgimi açıkça söyledim. Ama artık bu konu kapanmıştır."