kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Uslanmaz bir romantiğim her an evlenebilirim

Ülkemizde de vizyona giren yeni filmi 'Kusursuz Yabancı' ile gündemde olan Oscarlı yıldız Halle Berry, People dergisi aracılığıyla, hayranlarının sorularını yanıtladı. Berry, model sevgilisi Gabriel Aubrey ile evlenebileceğinin sinyallerini verdi..
Hollywoodlu yapımcıların gözde aktrislerinden Halle Berry, hem güzelliğiyle hem de yeteneğiyle her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Şu sıralar yeni filmi 'Kusursuz Yabancı'daki performansıyla göz dolduran seksi yıldız, People dergisi aracılığıyla hayranlarının sorularını yanıtladı. Ünlü model Gabriel Aubry ile mutlu bir beraberlik yaşayan Berry, özel hayatıyla ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu. İşte Berry'den samimi itiraflar:
* Görüntümü yenilemeyi çok seviyorum, şu sıralar saçlarımı yeniden kestirmeyi düşünüyorum.
* Bugüne kadar 28 film çevirdim, hepsi de benim çocuğum gibi ama 'Başka Gün Öl' benim için ayrıdır.
* Bruce doğuştan yetenekli bir aktör. Kendisini geliştirmeyi çok seviyor. Onu izlemek çok keyifli.
* Hayattaki en büyük korkum annemi kaybetmek. Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve bugüne kadar bana sadece annem destek oldu.

GENÇ SEVGİLİ FAYDALI
* Çocukları çok seviyorum, umarım en kısa zamanda ben de anne olabilirim.
* Kendinizden genç bir sevgiliniz olduğunda, formunuza daha fazla özen gösteriyorsunuz. Sürekli spor yaptığım söylenemez ama koşmayı ve bisiklete binmeyi seviyorum.
* Bence vücut tipiniz biraz da genetiğe bağlı, ben genetik olarak şanslı bir kadınım.
* Geleneksel evlilikler bana göre değil, daha önce iki kez evlenip boşandım.
* Ben uslanmaz bir romantiğim, bir ailem olsun istediğim için sanırım ona da bir kılıf bulacağız artık. Gabriel'e çok aşığım, her an evlenebiliriz.
Haberin fotoğrafları