kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Mahsun Kırmızıgül’ün avukatı, müvekkili ile Mutlu arasında duygusal ilişki yaşanmadığını belirterek yapılan açıklamaların gerçek dışı ve reyting amaçlı olduğunu söyledi.

Kırmızıgül ile mahkemesine polis zoruyla getirtilecek

Neslihan KESKİN
Şarkıcı Lerzan Mutlu'nun "Beni çok tanınan bir türkücü sürekli rahatsız ediyor. Pahalı hediyelerle beni etkileyemez" açıklaması başına dert oldu! Bu açıklamanın ardından Can Tanrıyar'ın yönettiği Pazar Keyfi programında 'Mutlu'yu rahatsız eden türkücünün baş harfi M' şeklinde bazı haberler yayınlanmış; Kırmızıgül de 10 bin YTL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Önceki gün gerçekleşen davanın ilk duruşmasında; Can Tanrıyar ve Pazar Keyfi yönetiminin avukatları, Mutlu'nun tanık olarak dinlenmesini talep etti. Bunun üzerine mahkeme, davaya gelmeyen Mutlu'nun polis zoruyla getirtilmesine karar verdi.

Mahsun tepki aldı
Kırmızıgül'ün avukatı, mahkemeye verdiği dilekçede şunları belirtti: "Müvekkilim özelini gözden uzak tutmayı prensip edinmiştir. Bazı magazin programları, müvekkilimi sevenleri önünde küçük düşürmüştür. Kırmızıgül, manevi yıkıma uğramış ve hayranlarından tepki almıştır."
Haberin fotoğrafları