kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Sezen Aksu, sahnede Nükhet Duru’yu taklit ederek ‘Melankoli’ adlı şarkısını okuyunca büyük alkış aldı.

Pop müziğin üç ustası aynı sahneyi paylaştı

Öner ÖNGÜN
Özel bir gecede aynı sahneyi paylaşan pop müziğin üç usta ismi Sezen Aksu, Nilüfer ve Nükhet Duru, unutulmaz bir geceye imza attı. Yıllar önce kavgalı olan Nilüfer ve Nükhet Duru, barıştıklarını ilan ederken, mekandan Aksu ile kolkola çıkan Duru mutluluk gözyaşlarını tutamadı..
Hastalığı döneminde ünlü sanatçı Sezen Aksu'yu yeniden sağlığına kavuşturan ve son dönemde de on kilo vermesini sağlayan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile eşi Mihriban Hanım, evliliklerinin 27 yıl dönümünü önceki akşam Harbiye'deki Banlieue 6080 adlı restoranda kutladı.

Yıldızlar geçidi gibiydi
Yıldızlar geçidinden farksız geceye katılanlar arasında başta Sezen Aksu, Nükhet Duru, Nilüfer, İpek Tuzcuoğlu ile sevgilisi Nuri Öztaşkın, FB Spor Kulübü As Başkanı Nihat Özdemir ile eşi ve gazeteci Selahattin Duman gibi birçok ünlü sima vardı. Pop müziğin üç usta ismi birbiri ardına sahneye çıkarak şarkıları ve esprileriyle unutulmaz bir geceye imza attı. Geçtiğimiz yıllarda kavgalı olan Duru ile Nilüfer'in gecede samimi görüntüler vermesi ise, ikilinin eski günleri unuttuğunun ispatı gibiydi. İki ünlü sanatçının dargınlık sebebi; Nilüfer'in Reha Muhtar'la aşk yaşadığı dönemde, Muhtar'ın hazırladığı haber bülteninde Duru'nun babasının görüntülerine yer vermesiydi. Mekandan ilk ayrılan Nilüfer, yanağındaki ruj izleri sorulunca açıklama yapmaktan çekinmedi: "Nükhet beni öpücüklere boğdu. Biz kavgalı değiliz, aksine birbirimizi çok severiz. Zaten önceden barışmıştık!" Gazetecilerin, "Peki Kayahan ile barıştınız mı?" sorusuna ise Nilüfer'in verdiği cevap kesin oldu: "Hayır barışmadım. Asla da barışmayı düşünmüyorum..."

Duru gözyaşlarını tutamadı

Gecenin sonunda restorandan Sezen Aksu ile birlikte çıkan Nükhet Duru'nun gözyaşları içinde olması ise merak uyandırdı. Duygusal bir gece yaşadığını söyleyen Duru şöyle konuştu: "Sezen ile Nilüfer beni öpücük yağmuruna tuttu. Unutulmaz bir gece yaşattılar bana. Bir dönem haberler yüzünden Nilüfer ile aramız bozulmuştu. Ama geçen yıl barıştık. Birbirimizi seviyoruz."
Haberin fotoğrafları