kapat
   
01 Ocak 2007 Pazartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Evlilik boyunca kocama yeniden âşık oldum...
Burak'la ömür geçer o benim hayatımın aşkı
Sema'sız hayat benim için istemeyeceğim bir hayat olur

Affetmeyiz

Podyumların örnek çifti Sema Şimşek ile Burak Hakkı mutlu ilişkilerini ancak aldatmanın yok edeceğine inanıyor: Tek gecelik ilişkiyi affetmeyiz.

Evlilik boyunca kocama yeniden âşık oldum...

Sema Şimşek ve Burak Hakkı... Altı yıl önce hayatlarını birleştiren podyumların gözde çiftinin mutluluğunu en güzel açıklayan ise Sema'nın sözleri: Geçen altı yılda, Burak'a defalarca âşık oldum.

Hem de ne biçim aşk. Nazar boncuğu takmak istedi içim. Bu hikayede esas kız Türkiye'nin en iyi mankenlerinden Sema Şimşek, esas oğlan oyuncu Burak Hakkı. Biri çok güzel, biri çok yakışıklı. Biri çok titiz, öbürü pasaklı. Ama görmelisiniz gözlerinde parlayan aşklarını. Nişantaşı'nda bir kafede randevulaştık Şimşek-Hakkı çiftiyle. Önce uzun bacakları, masum bakışları ve sıcak tavrıyla Sema Şimşek geldi. 'Burak'ın 'B'sini duymaya görsün, hemen gözleri doluyor, nefesi kesiliyor kızın. Ve yarım saatlik rötarla kırmızı kazaklı, çocuk bakışlı Burak Hakkı kapıdan giriyor. Hemen sarılıp, öpüşüyorlar. Gözlerini birbirlerinden alamıyorlar. Bize de röportajı yaparken, parmaklarımızı ısırmak, hayallere dalmak düşüyor.

*
İlk soru belli; nasıl tanıştınız? BURAK HAKKI.: Cipte tanıştık. SEMA ŞİMŞEK: Capitol'ün açılışı vardı. Birkaç manken ciplerle caddelerde tur atıp, reklamını yapıyorduk. B.: Sene 1992 yeni yetme mankendik işte.

* İlk görüşte aşk var mıydı aşk? B. Hayır! Hiçbir şey hissetmedik. Arkadaş olduk.

İLK BAŞTA ARKADAŞTIK

* O zaman, ilk intibanız neydi? B: İlk intiba pek yok. İş arkadaşı olarak tanıştık. S: Sonra 1994'te Best Model yarışmasına ben de Burak da katıldık. Ben kadınlarda, o erkeklerde birinci oldu. O yılın birincileri olarak beraber televizyon programlarına katılmaya ve daha yakın arkadaş olmaya başladık.

* Kadın ve erkek arkadaş olunca, mutlaka birinden biri duygusal şeyler hisseder. Hele sizin gibi iki tane güzel insan söz konusu olunca. S: Ben erkek arkadaşımla ilgili sorunlarımı anlatıyordum. Ne olduysa Rusya'da votka içince oldu! B: Ama ondan öncesi var. 1996'nın başlarında ona karşı farklı duygusal şeyler hissettiğimi fark etmeye başladım. Bir gün ona çok duygusal bir mesaj çektim. O da cevap olarak "Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim arkadaşım" diye cevap verdi. O 'arkadaşım' lafını görünce bir daha onu aramadım. S: Ben de onun böyle yaklaştığını algılayamadım. Turnelerde otel lobisinde bir kızın elini tutmuş yukarı çıkarken bize göz kırpardı, öyle arkadaştık yani.

* Evlilik kararı nasıl alındı? S: Bir gün arabada sinemaya gidiyoruz. Ani bir fren yaptı, bana dönüp "Ben seninle evlenmek istiyorum" dedi. B: Bana tepeden vahiy indi. Hiç evleneceğimi düşünmezdim, bir anda içimden geldi. S: Benim için çok özel bir teklifti çünkü planlamış değildi. Çok şaşırdım, hemen "Evet" dedim. B: Sonra ev almak için bekledik. Sıkıntılar başladı. Bayağı kafayı yiyecektim, sıkıntıdan.

KAÇAMAK AFFEDİLMEZ


* Duyduğuma göre Sema Hanım çok titizmiş, siz de dağınık. B: Ben Sema'ya önceden mesaj çekiyorum. Şunu şuraya koydum, şurayı toplayamadım diye. Ben askerlikte bile yatak toplamadım. S: Ama misafir gelince Burak çok yardım eder. Bulaşıkları toplar, çay servisi yapar...

* Altı yıllık bir çiftin gözüyle evliliğin yürümesi için en önemli şey ne? B: Anlayış! S: Fedakârlık ve anlayış. B: İki tarafın da egosu yüksekse o evlilik yürümez. Egoları, kompleksleri ve kıskançlıkları törpüleyeceksin ve değiştirmeye çalışmayacaksın. Mesela bir yılbaşı gecesi ilk defa Sema'larda kalacaktım ve bilgisayarımla gittim. Sabaha kadar bilgisayarla vakit geçirdim.

* Hadi normal günleri geçtik de, yılbaşı gecesi sevgilinizin sabaha kadar bilgisayar oynamasına bozulmadınız mı? S: Bozuldum tabii ki de. En doğal hakkım ama onu zorla yapmak istediği şeyden alıkoyamazdım. B: Ama mühim olan beraber vakit geçirmek, aynı havayı solumaktı.

* Birbiriniz için hangi yönlerinizi değiştirmeye çalıştınız? S: Ben aşırı titizlik ve düzen hastasıyım. Artık kendimi eğitmeye çalışıyorum. Bir gece de bardağı mutfağa kaldırmadan uyumaya çalışıyorum. B: Ben de artık eskisi kadar pasaklı değilim. Tabii beni de rahatsız eden başka şeyler olmaya başladı. Mesela dolapta bir şey küflenmiş, niye atılmıyor? S: Sabah beş buçukta kalkıp, akşam dokuzda geliyorum. B: Ama ben de kızıyorum. Bunu niye görüp atmıyor diye. S: Valla görmüyorum aşkım, özür dilerim. B: Sonra son zamanlarda aradığım kıyafeti bulamayınca kızıyorum.

* İyi de bu size has bir özellik değil ki. Birçok erkek aradığını bulamaz, çünkü gözünün önünde duran şeyi görmez! B: Ben bu bardağı buraya koyuyorum ve hep oraya koyuyorum. Ama sen yarın onu değiştiriyorsun ve ben bulamıyorum. S: Sıkıldıkça eşyaların yerini değiştiririm.

* Peki tek gecelik ilişki affedilir S: Affedilmez! B: Bence de affedilmez!

* Evlilik aşkı öldürüyor derler. Siz ne dersiniz? S: Bitiyor, geri geliyor bende. Ben altı yılda bir çok defa Burak'a aşık oldum. Mesela bir televizyon programına ben arabayla o da motosikletle gidiyordu. Yanıma geldi kaskın camını açtı ve göz kırptı. O anda indireceksin onu öpeceksin. Öyle bir heyecan bu! B: Bence zaman aşkı bitiriyor. Ama ayrı kalınca özlediğim için aynı heyecanı yine yaşıyorum.

AYŞE ÖZYILMAZEL


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 'Cezanı çekmişsin' deyip beraat ettirdi
 Apronda deve kesme dünyada yılın olayı
 Tartışma yaratan hadis: Karınıza deve gibi çullanmayın
 Tek gecelikse affederim çünkü onu seviyorum
 Hırsız dehşeti
 Önce yuhalandı sonra alkışlandı
 Havalanan uçaktan aşağı valizler düştü
 James Brown'ı 8 bin kişi uğurladı
 İlk İletişim Müzesi açıldı
 Kendilerine hayranlar
 Tanju'nun başı evle dertte
 Las Vegas'ta kavga ederek ayrıldılar
 6'sı aynı yerde tatilde
 65 yıl önce de birlikte kutlanmıştı
 Erbakan Topbaş ve Güler, Eyüp'te buluştu
OKUR TEMSİLCİSİ
2007 beklentileri
10 bini aşkın email, 6 bin telefon,...
ÜLKÜ TAMER
Önce "alaca çorba" sonra "nakışlı dolma"
Hamburgerciler...
Fenerbahçelilik bir kültür
Fenerbahçelilik bir kültür
Sarı-lacivertli ekibin ve Milli Takım'ın vazgeçilmez kalecisi Rüştü;...
Panik yok, şampiyonuz!
Panik yok, şampiyonuz!
G.Saray'ın Hırvat savunmacısı Tomas, "İkinci yarı işimiz kolay değil.
'Cumhurbaşkanının bir kadın olmasını isteriz'
Türkiye'nin başında bir kadın cumhurbaşkanı bulunmasını...
"Irak AB'den öncelikli oldu"
Saddam'ın idamını değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Irak, Türkiye'nin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu