kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alışverişi son güne bırakmayın
Alışverişi son güne bırakmayın
Cazip bir adres..!
Fular çok moda

Alışverişi son güne bırakmayın

Şeker Bayramı'na sayılı günler kala 7'den 70'e herkesi bir alışveriş telaşı aldı. Kalabalığın arasında kaybolmak istemiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda fayda var. İşte, mağazaların vitrinlerinden notlar.

Ceketler artık çok rahat
İtalyan terzilerinin yüzyıllardır kullandığı Sartoria ve Un-Constructed adlı dikiş tekniklerini kullanan 'damat' bu sezon erkeklerin hizmetine gömlek kadar hafif ceketleri sundu. Özellikle iş adamlarının imdadına yetişen bu tasarımlar, ince iki ipliğin bir araya getirilerek tek kat iplik halini aldığı 'two ply' tekniğiyle hazırlanmış.

Süslü pijamalar
Ayyıldız, hem uyurken hem de gün içinde evin içinde çok rahat giyilebilecek tasarımlar hazırlamış. Markanın serisinde atlet, eşofman, şort, kapri, polar, pijama ve sabahlıklar bulunuyor. Koleksiyonda dantel ve saten kullanılmış. Seride süslü mürdüm, gri, kahve, cam göbeği mavisi ve pembe gibi renkler göze çarpıyor.

Miniklere ciciler
Şeker Bayramı'nda çocuğunuza giymesi için yeni ciciler almayı planlıyorsanız, Kanz mağazalarının kapısını çalabilirsiniz. Marka; 0-2 yaş , 2-6 yaş ve 4-12 yaş arası çocuklar için kırmızı ve yeşil gibi canlı renklerin hakim olduğu bir koleksiyon hazırlamış. Ayrıca mağazada 8-14 yaş grubuna hitap eden dünyaca ünlü Rumbl markasının tasarımlarını bulmak mümkün.

Parfümlü sutyen
İç çamaşır markası Yeni İnci, kadınların dertlerine deva oluyor. Marka, göğüslerinin daha dolgun ve büyük görünmesini isteyenler için hava destekli sutyenler üretmiş. Markanın bir diğer yeniliği ise günlük hayatın temposu içinde zaman zaman terleyip kötü koktuğundan yakınanlar için birebir. Markanın bu sutyenleri özel parfümlü.

Kovboy geldi!
Birkaç sezondur popüler olan kovboy çizmeleri bu sezon da çok moda. Günlük hayatta jean ve eteklerin altına giyilen bu tasarımlar oldukça da rahat. Bayramda giymek için şık bir çizme arıyorsanız, rotanızı Hotiç mağazalarına çevirmenizde fayda var. Marka; kahve gibi klasik tonların dışında kırmızı gibi iddialı renkler de kullanmış.

Renkli bir kış kapıda
Genç popçu Keremcem ve Macar manken Anna'nın katalog çekimlerinde yer aldığı Sevenhill, kışın kasvetli görüntüsüne inat canlı renklerin hakim olduğu bir seri hazırlamış. Markanın erkek koleksiyonunda yer alan ekose gömlekler ve kadife pantolonlar hafta sonu giyimi için bir alternatif. Tasarımcılar, kadın serisinde daha çok dar kesimli modellere ağırlık vermiş. Kadife gibi nostaljik kumaşlar kullanan tasarımcıların renk tercihleri arasında fuşya ve menekşe tonları var.

Taksitli günler start aldı
Çok katlı mağazalar zinciri Çetinkaya, ilk kez taksitli satış kampanyası başlattı. Markanın bu ay başlattığı taksitli satış kampanyası ile müşterilerine gıda ve temizlik ürünleri haricindeki tüm alışverişlerinde kredi kartına 5 taksit fırsatı sunuyor. Tüm Çetinkaya mağazalarında geçerli olacak taksit kampanyasından 50 YTL'lik alışveriş yapanlar yaralanabilecek. Ayrıca gıda ve temizlik ürünleri haricindeki tüm peşin alışverişlerde yüzde 5 indirim sunuluyor.

Feminen çoraplar
Berk, Şeker Bayramı'nda; hem çocukların hem de büyüklerin ayaklarını süsleyecek birbirinden şık ve modern çoraplar hazırlamış. Minikler için sevimli çizgi film karakterlerinin yer aldığı çoraplar hazırlayan marka, kadınlar için ise daha feminen kesimlere sahip çoraplar tasarlamış. Markanın yüzde 100 kotondan hazırlanan tasarımları ter emme konusunda çok başarılı.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 AIDS'e karşı kırmızı
 Nilüfer ile Ahmet Hakan yakınlığı!
 Korcan Karar'a İtalya'dan nişan
 Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum
 Ben böyle dünyanın içine ederim!
 Ferdi Özbeğen'in en iyileri bu albümde
 Bayramda herkes Antalya'da
 Bu bayram da başrolde çikolata var
 Alışverişi son güne bırakmayın
 Bayramlıklar vitrinlerde
 Kralları kıskandırın
 Bu kitapta Bardot tamamen çıplak!
 2321'inci yıldız onun oldu
 Starların yolu Roma'dan geçer
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Tavada Galata Kulesi
İstanbul'da turist turist takılmayı...
ÖZAY ŞENDİR
Ankara'daki çapkın büyükelçi...
Ankara'da görev yapan...
EMRE AKÖZ
Çocuğa isim verirken nelere dikkat etmeli?
Önce haberi...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Mercimekli kereviz
Kerevizleri...
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Yıllarca özlemi çekilen, maddi ve manevi zahmetlere katlanılarak...
Ailenizin doktoru
Ailenizin doktoru
Artık ramazan bitiyor ama...
Artık ramazan bitiyor ama...
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına basan, ünlü sinema sanatçısı Hülya...
Umarım tatili zehir olmaz!
Umarım tatili zehir olmaz!
Fenerbahçe, bu akşam UEFA Kupası'nda Newcastle United'la karşı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.