kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu bayram da başrolde çikolata var
Bu bayram da başrolde çikolata var

Şeker Bayramı'na sayılı günler kaldı. Sevdiklerinize bayram şekeri almanın tam zamanı. Bu bayram da birbirinden ünlü firmalar sizlere değişik tatlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Başrolde ise her zamanki gibi yine çikolatalar yer alıyor.

SEVDİKLERİNİZ GÜLÜMSESİN
Kent, bu bayram çikolatalarını ve şekerlerini 'Sevdiklerinizi Gülümsetin Diye' sloganıyla piyasaya sürüyor. Bayramın gelişini çikolata ile kutlamak isteyenler için üretilen 'Kent Dolce' çikolataları şık kutusuyla gözlere, lezzetli fındık kreması ile ise damaklara hitap ediyor. Kent, yumuşak şeker tutkunları için de iki farklı seçenek sunuyor; ahududu ve limon tatlarıyla süslenmiş vanilyalı Kent Elegan...

VAKKO'DA ÇEŞİT ÇEŞİT TAT
Türkiye'nin gözde giyim firmalarından Vakko'nun bayram için özel olarak hazırlattığı çikolatalar 'Vakko Chocolate' adıyla piyasaya sürüldü. İsveç çikolatası esas alınarak yaratılan Vakko Chocolate, tadı ve kokusu kadar inceliği ve tasarımıyla da dikkat çekiyor. Superfine, Pralin, Vakko Superfine Cream, Vakko Nugatin, Vakko Chocolate Tabletler, Lokumlu Pralinler, Superfine Mints, Supreme ve Coffee Drops olmak üzere 9 ayrı koleksiyon ve onların çeşitlemelerinden oluşan Vakko çikolataları tüm Vakko ve Vakkorama mağazalarında satılıyor.

KALICI BİR ARMAĞAN
Bu bayram sevdiklerine hem tatlı hem de kalıcı bir bayram hediyesi vermek isteyenler arasındaysanız 'www.smilingchocolates. com' adlı internet sitesi üzerinde satışa sunulan Gülümseyen Çikolataları mutlaka görmelisiniz. Gülümseyen Çikolatalar'ın tasarımı kişisel istekleriniz doğrultusunda yapılıyor. Ambalajını kendinizin ya da sevdiklerinizin resimleriyle süsleyebileceğiniz bu çikolataların üzerine, özel bir mesaj da yazdırabilirsiniz.

İSVİÇRE'DEN BİR TAT
Dünyanın dört bir yanında şubeleri bulunan İsviçreli çikolata ustası Lindt, bu bayram da çikolataseverlere zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. Dünyanın özel bölgelerinden seçilmiş kakaolarla üretilen Lindt çikolatalarını Nişantaşı Milli Reasürans Pasajı'ndaki 'Chocolate Charm' mağazasının ya da yine Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi'nde yeni açılan 'Equinox'un yanı sıra Migros ve Carrefour gibi süpermarketlerden de temin edebilirsiniz.

HEM ŞIK HEM DE EKONOMİK
Motta'da da bu yıl hem eviniz hem de bayram ziyaretleriniz için sayısız seçenek bulunuyor. Bu seçenekler arasında başı madlen ve spesiyal drajeler ile meyve drajeleri çekiyor. En kaliteli kakaodan üretilen Motta çikolataları, şık kutuları, rengarenk ambalajları ve ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

ŞEKER TADINDA KAMPANYA
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Ülker, Ramazan Bayramı'na da şeker gibi bir kampanya ile giriyor. 'Bayramlar Gülmek İster' sloganı ile 31 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya boyunca Ülker Bayram Şekeri logolu ürünlerden satın alan herkes Darülaceze'ye destek olma fırsatını yakalayacak. 450 gramlık kutu ya da 350 gramlık poşet ambalajlar halinde satılan Ülker Bayram Şekerleri'nden alarak hem sevdiklerinizi hem de toplumumuzun sevgiye hasret bireylerini sevindirebilirsiniz.

DİVAN'DAN KLASİK LEZZETLER
Yarım asırdır çikolataları, Türk lokumları ve klasikleşmiş özel lezzetleri ile bayram sohbetlerine eşlik eden Divan, bu bayramı da özel tatlar ve sunumlarla karşılıyor. Firmanın bu bayrama özel seçenekleri arasında sütlü ve bitter kare madlenler, el yapımı pralinler, farklı aromalara sahip Türk lokumları, drajeler ve arduaz ve makaron gibi artık birer klasik haline gelmiş lezzetler bulunuyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 AIDS'e karşı kırmızı
 Nilüfer ile Ahmet Hakan yakınlığı!
 Korcan Karar'a İtalya'dan nişan
 Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum
 Ben böyle dünyanın içine ederim!
 Ferdi Özbeğen'in en iyileri bu albümde
 Bayramda herkes Antalya'da
 Bu bayram da başrolde çikolata var
 Alışverişi son güne bırakmayın
 Bayramlıklar vitrinlerde
 Kralları kıskandırın
 Bu kitapta Bardot tamamen çıplak!
 2321'inci yıldız onun oldu
 Starların yolu Roma'dan geçer
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Tavada Galata Kulesi
İstanbul'da turist turist takılmayı...
ÖZAY ŞENDİR
Ankara'daki çapkın büyükelçi...
Ankara'da görev yapan...
EMRE AKÖZ
Çocuğa isim verirken nelere dikkat etmeli?
Önce haberi...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Mercimekli kereviz
Kerevizleri...
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Yıllarca özlemi çekilen, maddi ve manevi zahmetlere katlanılarak...
Ailenizin doktoru
Ailenizin doktoru
Artık ramazan bitiyor ama...
Artık ramazan bitiyor ama...
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına basan, ünlü sinema sanatçısı Hülya...
Umarım tatili zehir olmaz!
Umarım tatili zehir olmaz!
Fenerbahçe, bu akşam UEFA Kupası'nda Newcastle United'la karşı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.