kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum
Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum
'Kadınlar yoksa gece hayatı eğlenceli olmaz!'

Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum

Sık sık alkollü görüntüleriyle gündeme gelen Teoman, görüntülenmemek uğruna arka kapıdan kaçmayı gururuna yediremediğini söylüyor. "Alkol eşiğim düştü, iki birayla kız gibi sarhoş oluyorum" diyen ünlü rockçı, sanıldığı kadar çapkın olmağını söylüyor.

Son aylarda alkollü görüntüleriyle çok konuşulan Teoman, alkol eşiğinin düştüğünü itiraf ediyor: "Artık kızlar gibi iki bira ile sarhoş oluyorum. Alkole hiç düşkünlüğüm yok. Haftada bir-iki gece çıkarım. Evde bir bira bile içmem!" Ünlü rockçı; hayranlarına 'bunlar küçük kusurlarım' dediği alkol ve gece hayatı yerine çalışkanlığını örnek almalarını tavsiye ediyor...

* Televizyonlarda yayınlanan alkollü görüntüleriniz sıradan olmaya başladı. Alkol vazgeçemediğiniz bir alışkanlık mı oldu? Ben gece hayatını severim ve alkol de onunla bağlantılı bir şey. Yoksa ben yoğun olarak alkol kullanan biri değilim. Ben televizyona çıkmak istemiyorum. Paparazzi dediğimiz o çocukları anlıyoruz, ekmek parası kazanıyorlar. Onlara kızgınlığım yok. Ben magazin programları hakkında olumsuz konuşup da sürekli izleyen halka kızıyorum. Keyif bulmak için magazin seyeredenlereyse lafım yok. Çok önemli değil, belgesel seyretmek zorunda değil kimse. Ama 'Teoman'ın bardan çıkarken alkollü hali' sürekli yayınlanıyor. Ben o kadar önemli bir insan değilim ki görüntülerim uzun uzun yayınlansın...

* Sarhoş halinizi televizyonda gördüğünüzde ne hissediyorsunuz? Hiç izlemedim, görmedim. Ama magazin seyretmediğim gibi televizyonda başka şey de seyretmiyorum. Kendi video kliplerimi bile...

'EVDE ÇAY DEMLİYORUZ'

* İnsanların sırtında taşındığınız dönemde bir daha alkol almayacağınıza söz vermiştiniz annenize! Sözümü yarım tuttum diyebilirim. Ben 20 senedir böyle yaşayan bir insanım fakat artık alkol eşiğim düştü herhalde. İki birayla artık bir kız gibi sarhoş oluyorum. O kadar içkiyle kızlar sarhoş olurdu, biz dibine kadar içerdik bir şey yapmazdı eskiden. Dikkatli olmak lazım artık.

* Alkol tedavisi görmeyi düşündünüz mü? Gerek yok ki! Ben çok içmiyorum ve isteyerek içiyorum. Haftada bir-iki ya da bazen iki haftada bir. Dışarı çıkmadığım gün elime bira bile sürmem. Evde hiç içmem.

* Alkol almıyorsunuz, TV izlemiyorsunuz. Evde ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım geldiği zaman gece hayatı pozisyonunu oluşturmaya gerek yok. Terasta muhabbet ediyoruz. Çay demliyoruz. Veya tüm gün kitap okuyup, DVD seyrediyoruz.

* Çılgın bir yaşantınız yok yani tahmin edildiği gibi! Büyük çılgınlıklar artık yok. Evde zaman zaman partiler yaparım ama öyle sık sık değil. Ben sevdiğim arkadaşlarımla beraber olmayı istiyorum. O da çılgın partiye dönüşmüyor zaten. 15-25 senelik arkadaşlarım onlar. Televizyonda her anım eğlenceymiş gibi yansıtılıyor, ama öyle değil.

* Medyanın bildiği mekanlardan üst üste sarhoş biçimde çıktınız. Alkolün etkisiyle yerlerde yuvarlandınız. Medya bunları yayınlamasın mı yani? Ben ve bazı sanatçılar böyle görüntüler yüzünden sanki her gece alkollü geziyor, başka hiç bir şey yapmıyormuşuz gibi algılanıyoruz. Öyle olsa ben sekiz albüm yapamaz, film çekemez, üniversiteye gidemez, o kadar da konser veremezdim. Dışarı çıktığım o iki günde de yakalanacağımı biliyorum. Çünkü çocuklar "Sen iyi malzemesin abi" diyor.

* Eğlenirken tanınmak, gözetlenmek sizin için eğlenceli mi yoksa işin zor tarafı mı? Tabii işin zor tarafı bu... Üç gün boyunca eşek gibi çalışmışsın, bir gece dışarı çıkmışsın, eğlenip kendini unutmak istiyorsun. 'Ünlü Teoman' olmak da istemiyorsun. Burada da kontrollü olarak kısıtlamak istemiyorum kendimi. Benim gece çıkmamın nedeni zamparalık değildir, eğlenmek benim amacım. Evden hiç çıkmadan cep telefonuna cevap vererek 10 yıllık zamparalığını garantileyebilir ünlü birisi. Konu gece hayatına alışık olmak, eşini dostunu görmek istemek.

'PAPARAZZİDEN KAÇMAM'

* Ekrandaki alkollü görüntüleriniz neredeyse Levent Kırca'nın sarhoş parodileri gibi olmaya başladı... İçki ve sigara hakikaten zararlı şeyler olduğu için, Ben birilerini özendirmek istemem. Bunları, kimseyi ilgilendirmeyecek, üzerine konuşulup gülünecek minik kusurlarım olarak görüyorum. İçkili görüntüler, beğendiğim şeyler değil ama utanmıyorum da. Her insanda vardır minik kusurlar ama ünlü olunca insanlar kaçmak zorunda kalıyor. Ben kaçmayı gururuma yediremiyorum. Arka kapıdan çıkıp kaçmıyorum, ön kapıdan çıkıyorum. Paparazzilerden kaçıyor olmak gururuma dokunuyor. Her naneyi yiyen sanatçılar çıkıp dünyanın en iyi insanlarıymış gibi davranmasalar da, dürüstlük adına iyi olur.

* Sizin yaptıklarınız da bu kadar sivrilmeyecek mi o zaman? Kaçan ünlüleri ikiyüzlü buluyor musunuz? Bekar ve aldırış etmeyen birisi olduğum için, benim açımdan daha kolay söylediklerim. Ben slogan gibi oldum. Gece hayatının veya zamparalığın timsali gibi oldum. Öyle değil Evet bir ikiyüzlülük var. Halkla beraber, sanatçılar birbirine karşı ikiyüzlülük yapıyor. Karşılıklı yalan tiyatrosu üzerine kurulmuş bir sistem var.

* Gençlere kötü örnek olmak gibi bir korkunuz var mı? Gençler birinden bir şey örnek alacaklarsa komple almayacaklar. Diyecekler ki 'Bu Teoman çalışkan herif. Okulunda da çalışkandı. Sekiz albüm yaptı. 20 senedir kendi parasını kazanıyor. Evine de para götürüyor!' Buna özenmek güzel. 'Şarkıcılık çok iyi abi ya her gece karılarla kızlarla geziyorsun, paran da var' diye düşünenler ve özenenler, yanlış bir şeye özenmiş olurlar.

BÜLENT İPEK - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 AIDS'e karşı kırmızı
 Nilüfer ile Ahmet Hakan yakınlığı!
 Korcan Karar'a İtalya'dan nişan
 Kadir İnanır'dan az kadınla birlikte oldum
 Ben böyle dünyanın içine ederim!
 Ferdi Özbeğen'in en iyileri bu albümde
 Bayramda herkes Antalya'da
 Bu bayram da başrolde çikolata var
 Alışverişi son güne bırakmayın
 Bayramlıklar vitrinlerde
 Kralları kıskandırın
 Bu kitapta Bardot tamamen çıplak!
 2321'inci yıldız onun oldu
 Starların yolu Roma'dan geçer
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Tavada Galata Kulesi
İstanbul'da turist turist takılmayı...
ÖZAY ŞENDİR
Ankara'daki çapkın büyükelçi...
Ankara'da görev yapan...
EMRE AKÖZ
Çocuğa isim verirken nelere dikkat etmeli?
Önce haberi...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Mercimekli kereviz
Kerevizleri...
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Tüp bebekler kıymetli bebekler mi?
Yıllarca özlemi çekilen, maddi ve manevi zahmetlere katlanılarak...
Ailenizin doktoru
Ailenizin doktoru
Artık ramazan bitiyor ama...
Artık ramazan bitiyor ama...
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Koçyiğit'in torununu playboy Murat kaptı!
Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına basan, ünlü sinema sanatçısı Hülya...
Umarım tatili zehir olmaz!
Umarım tatili zehir olmaz!
Fenerbahçe, bu akşam UEFA Kupası'nda Newcastle United'la karşı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.