kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dizide masumu oynuyor gerçekte içip dağıtıyorlar
Dizide masumu oynuyor gerçekte içip dağıtıyorlar

atv'nin iddialı dizisi 'Köpek'te Ahu karakterini canlandıran Gül Gölge, mesleklerine saygısızlık eden oyunculara ateş püskürüyor. Oyuncuların çoğunda saygı eksikliği olduğundan yakınan Gölge, gerçek hayatlarında kameralara sarhoş yakalanan bir oyuncunun, canlandırdığı rolde masumiyetinin inandırıcı olmayacağı görüşünde.

Bundan dört yıl önce 'Yapayalnız' adlı televizyon dizisindeki rolüyle adını duyuran Gül Gölge, 1.82'lik boyu ve Avrupai yüz hatlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemde magazin dergilerine cesur pozlar veren Gölge, yeteneğinden çok güzelliğiyle konuşulmuştu. Dizinin ekranlara veda etmesinin ardından uzun bir sessizlik dönemine giren Gül Gölge, başrolünde Erkan Petekkaya'nın oynadığı 'Köpek' ile ekranlara geri döndü. Artık çok fazla göz önünde olmak istemediğinin altını çizen güzel oyuncu, yaşıtı olan meslektaşlarına ateş püskürüyor...

* Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz? Bilgi üniversitesi sinema- televizyon bölümünü kazanınca doğup büyüdüğüm İzmir'den İstanbul'a geldim. Okula devam ederken gelen teklifler üzerine 'Yapayalnız'da rol almayı kabul ettim. İlk zamanlar hem okuyor, hem çalışıyordum. Sonra ikisini bir arada yürütemedim ve okulu dondurdum. Oyunculuğu devam ettirmek için Çiçek Taksi'de rol aldım. O sırada Türvak'da yapım-yönetim okuyarak kendimi geliştirdim.

'BEN HEP İLGİ GÖRDÜM'
* 'Yapayalnız' ile bir patlama yaptınız. Sonrasında ise bir sessizlik dönemi içine girdiniz. Neden?
Oyunculuğa bir sene ara verdim. Uzun bir süre yurt dışına gittim sonra ailemin yanına İzmir'e yerleştim. Çünkü 'Yapayalnız' döneminde bütün kameralar ve fotoğraf makinaları bana dönmüştü. Bu benim başımı döndürüp, beni yanıltmasın diye hemen kendimi geri çektim. Çünkü gündelik popülerlik istemedim.

* Bir anda oluşan ilgi hiç mi başınızı döndürmedi? Ben hayatımın her döneminde ilgi gören bir kız oldum. Sonradan parayı bulan insanla doğuştan zengin olan bir insan arasında fark vardır. Sonradan parayı gören bütün görmemişliğiyle onu savurur. İlgiye kapıldığın zaman bitersin. Sürekli kameraların karşısında olmak bana göre değil. Ben sadece işimle göz önünde olayım, beni kendi ismimden çok canlandırdığım karakterin ismiyle çağırsınlar yeter.

'OYUNCULAR SAYGISIZ'
* Biraz da yüzünüzün eskimesinden mi korkuyorsunuz?
Ben bir dizide oynadığım zaman insanlar benim gerçek ismimden çok dizideki ismimi biliyor. Çok fazla ortada olmadığım için canlandırdığım karakterle beni tanıyorlar. Bazı insanlar gibi bir takım şeylere kapılmak istemiyorum. Çünkü şimdi güzel kızı canlandırıyorum, ileride ise anne ve anneanne rollerinde mesleğimi sürdürmek istiyorum.

* Yaşıtınız oyuncuların aynı özeni gösterdiklerini düşünüyor musunuz? Ben bu işe karşı saygılı olmak gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların çoğunda saygı eksikliği var. Çoğu özel hayatlarına müdahale edilmesini istemiyor. Bu işten para kazanıyorsan, özel hayatın herkesi ilgilendirir. Ben oraya gider içer dağıtırım diye bir şey yok. Dizilerde masum kızları oynuyorlar, geceleri ise içip içip dağıtıyorlar. Gerçek hayatında kameralara bardan çıkarken sarhoş olarak yakalanan bir oyuncu, rol aldığı dizide masum birini canlandıramaz.

* Bir yıl aradan sonra 'Köpek' isimli mafya dizisiyle ekranlara geri döndünüz. Mafya filminde rol alacağınız için tereddüt ettiniz mi? Vurdulu-kırdılı, kanlı bir dizi değil bu. İsminden dolayı böyle bir izlenim oluştu. Dizide gizli dünyalar var ama bunun yanında aşk da var, insanlık da. Köpek, Kurtlar Vadisi'nin alternatifi değil. Kurtlar Vadisi'nde çok fazla silah, çok fazla kan var.

* Buradaki rolünüzden bahseder misiniz? Mafya babasının oğlu İsmail ile evli Ahu'yu canlandırıyorum. Ahu çok güçlü bir kadın. Sürekli kocasından dayak yiyor ama yine de umutsuzluğa düşmüyor.

* Ahu ile aranızda benzerlikler olduğunu düşünüyor musunuz? Ahu benden çok daha sabırlı. Ben ise çok tezcanlıyım. O benden daha olgun. Ben ise pire için yorgan yakarım. Bir de ben Ahu gibi bir ilişki asla yaşamam. Böyle bir ilişki insanlık sınırlarını zorlar, insan kendine olan saygısını yitirir. Ama şunu itiraf etmeliyim ki, gerçekte benim eşim bana tokat atsa, bir tokat için yuvamı yıkmam. Ama bunu alışkanlık haline getirirse bunu masaya yatırırum. Hakederse ben de ona tokat atarım.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Nihayet bahar geldi ünlüler bakıma girdi
 'Gay rolüne girmem ailemle aramı açtı
 83'üme gelsem de Ayşe Teyze olacağım
 'Ben diziden atılmadım'
 Ama lütfen sayın Kırca!
 Kantinde üç 'beyaz zehir'!
 Çok harcama, hırsızlık, yalancılık
 Pantolon Bluz ve Etekten dekorasyona
 Hayattan zevk alın
 Renklerle oynayın farklı atmosferler yaratın
 Yeni ürünler fuarda
HAKAN & UTKU
Melissa P.'nin imza gününde sürpriz konuk
Gerçi üstünden...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Bulamaç çorbası
Isıtılmış yağda...
Ayakta gezerek sancısız doğum yapabilirsiniz
Ayakta gezerek sancısız doğum yapabilirsiniz
Epidural analjezi uygulanan anne adayları, doğum sürecini ayakta ve...
Vitiligo hastalarına tıbbi makyaj
Vitiligo hastalarına tıbbi makyaj
Boğaziçi Tıp Merkezi, Medikal Estetik ve Kozmetoloji departman...
Açılmadan kuyruk oldu!
Açılmadan kuyruk oldu!
Sosyetiklerin bir numaralı plastik cerrahı Dr. Serdar Eren,...
Selülitlere savaş açtı
Selülitlere savaş açtı
Fazla kilolarıyla başı her daim dertte olan sanatçı Hülya Avşar, yaz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.