kapat
30.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bu puan fazla

Kendi taraftarının önünde Antalyaspor'u yenemiyorsan, senin şampiyonluktan ve hatta Şampiyonlar Ligi'nden söz etmeye hakkın olamaz. "Ben kepenkleri indirdim" diyerek havlu attığını resmen ilan edeceksin.

Bu, İnönü Stadı'nda kaybedilen kaçıncı puan? Herşeyin bir sınırı var, bu kadar da olmaz. Oynadığın oyun, berbatın ötesinde. Taraftar buna da razı; senden tek istediği galibiyet. Ve sen bunu bile gerçekleştiremiyorsun. Tek tük de olsa, girdiğin pozisyonlar var. 2 metreden topu dağlara taşlara atıyorsun.

Hem kötü oynayacaksın, hem de bu denli beceriksiz olacaksın ve sonra da saçını başını yolacaksın. Hadi canım sen de! Eğer 3 puan alsaydın, bu Antalyaspor'a haksızlık olurdu. 82'de Atilla Birlik biraz iyi vursa, Beşiktaş için tek puan da hayaldi. Aslında 26'ncı dakikada Antalya'nın kazandığı bal gibi bir gol var, ofsaytla da yakından uzaktan ilgisi yok. Yan hakem Antalya'yı katlediyor. Beşiktaş bir golden kurtulmanın kıymetini bile bilmiyor.

Daum aynı kafada
Daum bir türlü akıllanmıyor, daha önceki maçlardan hiç ders almıyor. Hep aynı senaryo; rakip kapandı mı Beşiktaş'ın eli ayağı tutuluyor. Kanatlarda yine tek adam. Tamam Daum, anladık. Ancak işlerin bu şekilde yürümediğini göre göre neden bunda ısrar edersin? Daum'a karışmak kimin haddine! Açamıyorsun işte rakibini. O zaman oyunu kenarlara yaysan nasıl olur acaba? Defansın ve orta alanın göbeğinde üçer adam... Orta alandakiler ağır mı ağır. Büyük beyin (!) Baya topu tutuyor, dönüyor, sonra bir daha dönüyor, bir adım öne, iki adım geriye atıyor. Mevsimler geçiyor. Antalya kapandıkça kapanıyor.

Özellikle ikinci yarıda oyun tek kale oynanıyor. Beşiktaş neredeyse Antalyaspor ceza alanının içinde. Karamboller bitmek bilmiyor. Korner üstüne korner. Peki kim kafayı vuracak, kim orta yapacak, kim ceza alanı dışından şut atacak, verkaç yapacak? Nerede yaratıcı futbolcu, nerede tek başına tabelayı değiştirecek adam? Tamer'in sağ, İbrahim'in sol çizgide olumlu tek hareketleri yok. Yaptıkları ortalarla önlerindeki oyuncuları dövüyorlar. Ve Daum kulübeden bu rezaleti sessiz sessiz seyrediyor.

Bu takımda en iyi top kullananlar Ronaldo ve Ahmet Yıldırım. Peki hiç değilse bunlardan birini orta alana alsan nasıl olur? Daum bu, bildiğinden vazgeçer mi?

Yazık demiyorum, diyemiyorum. Bu oyuna tek puan bile fazla.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır