kapat
30.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız bilinçaltı dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bu gün ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova burcunda bulunan Neptünün Akrepteki ayla sert açısı ikili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle birarada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Romantik yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmelerle karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün Akrep burcundaki Ayın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz.. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bu gün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Boğa burcundaki Marsın olumlu etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bu gün iletişim yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi sevdiğiniz konulara rahatça yönlendirebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.. Bu gün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda bulunan Ay bu gün ruhsal açıdan sizi destekliyor Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız.Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygularınızın oldukça hassas olacağı bu gün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İçsel dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir Bilinçaltı takıntılarınızdan rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bu gün dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşantınızda sert çıkışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu gün kişisel isteklerinizi gerçekleştirme konusunda ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrepteki Ayın burcunuza rahat açı yapacağı bu gün etrafınızla oldukça barışık olabilir yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır