kapat
30.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kazanacağız!

Sarı-kırmızılı yönetim takımla birlikte Diyarbakır'a gitti. Burada çiçeklerle karşılanan başkan Canaydın, "İlk maçımızda umarım iyi bir netice alırız. Futbolcularımıza güveniyoruz" dedi

G.Saray, bugün deplasmanda oynayacağı maç için dün D.Bakır'a gitti. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongrede başkanlığa seçilen Özhan Canaydın ile yönetimin büyük bölümü de kafilede yer aldı. Canaydın havaalanında yaptığı açıklamada "Kazanmaya gidiyoruz. Yönetime geldikten sonra ilk maçımızda umarım iyi ve hayırlı bir netice alırız. Başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu. Akşam saatlerinde D.Bakır'a inen G.Saray kafilesi, burada çiçeklerle karşılandı. Gördüğü ilgiden çok memnun olan Özhan Canaydın, D.Bakır'a ilk kez geldiğini belirterek, "Maçtan sonra D.Bakır'a her türlü yardımı yapmaya hazırım. Ancak maçtan önce değil" dedi. Canaydın ayrıca maçın centilmence geçmesini dilediğini de sözlerine ekledi

Mondragon daha sonra
İkinci başkan ve basın sözcüsü Ali Dürüst ise Diyarbakır'dan 3 puanla dönmek istediklerini belirtirken Mondragon'un bonservisi konusunda da "Menajerleri ile konuştuk. Ama şu anda bonservisini almamız sözkonusu değil. Bu konuyu daha sonra konuşacağız" ifadesini kullandı.

Ergün Lucescu'yu üzdü
G.Saray'ın önceki akşam yapılan idmanında Ergün'ün sakatlanması, Lucescu'yu sıkıntıya soktu. Cimbom'da Serkan ve Perez de yok. G.Saray'da Ergün'ün sakatlığı Lucescu'nun moralini bozdu. Takımda Ergün ve Victoria dışında sol ayaklı oyuncusu olmayan Romen teknik adam "Ergün'ün yokluğunu fazlasıyla hissedeceğiz" dedi. Kasığında ağrıları olan Ergün'ün dün MR'ı çekildi ve bu oyuncunun 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sakatlıkları süren Serkan ve Perez de kadroda yok. Niculescu'nun da yedek soyunması bekleniyor. G.Saray'ın sakatlıklar yüzünden D.Bakır karşısına 16 kişilik kadroyla çıkması bekleniyor.

G.Saray düşüşte
G.Saray, mart ayındaki sonuçlardan sonra dünya sıralamasında 4 sıra gerileyip 17. basamağa indi. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun değerlendirmesine göre Liverpool ilk, B.Münih iki, R.Madrid üçüncü sırada yer aldı. Diğer Türk takımlarından Beşiktaş 106'ncı F.Bahçe 132'nci, G.Antep 149'uncu, Kocaelif178'inci, Denizli 208'inci, Trabzon 248'inci sırada yer aldı.

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır