kapat
30.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Küba'daki Taliban Murat: Masumum
Afganistan'da tutuklandıktan sonra Küba'daki Guantanamo üssüne götürülen "Türk Taliban" Murat Kurnaz masum olduğunu söylüyor. Alman Focus dergisinin haberine göre Guantanamo'daki ABD'li görevlilere sürekli "Ben masumum" diyen Kurnaz, tutuklandığı sırada tesadüfen orada olduğunu ve Taliban için savaşmadığını söylüyor. Ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Kurnaz, geçen Ekim'de Frankfurt'tan Pakistan'a, oradan da Afganistan'a gitmişti.

Atta'nın otomobili açık artırmada!
Kamikaze saldırılarını düzenleyen 19 kişilik terör ekibinin başı olan Muhammed Atta'nın ABD'de kullandığı otomobiller alıcı bekliyor! Atta'nın 11 Eylül öncesi kiraladığı Ford Escort ve Chevrolet Corsica'nın sahibi olan James Glynn, "Araçları en çok para veren kişiye satacağım" diye açıklama yaptı. Glynn, en fazla 250 bin dolar önerildiğini belirtirken, araçları almak isteyenler arasında ünlü koleksiyoncular, müzeler ve otomobili Manhattan'ın göbeğinde parçalamak isteyen New Yorklu zenginler olduğu ifade edildi.

Hollanda'da deli dana
Hollanda'da 5 yaşında bir sığırda deli dana görüldü. Sığırla kanbağı olan öteki hayvanlar da incelemeye alındı. Hollanda'da bu olayla birlikte, hastalığın ilk kez görüldüğü 1997 yılından bu yana deli dana görülen hayvan sayısı 34'e, bu yıl içinde görülen vaka sayısı ise altıya yükseldi.

"Minelli'nin kocası eşcinsel"
Liza Minelli'nin yeni kocası David Gest'in eşcinsel olduğu iddia edildi. Globe adlı tabloid gazetesinin manşetten verdiği haberde, Gest'i 25 yıldır tanıdığını söyleyen aktris Ruth Warrick, "David kadınlara değil erkeklere ilgi duyar" diye konuştu. Bu iddialara çok sinirlenen Liza Minelli, "Kocamın eski sevgililerini tanıyorum. Onlar da tanıktır. David'in Ruth'a ilgi göstermemesi onun eşcinsel olduğu anlamına gelmez" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır